Δημοσχάκης Αναστάσιος

Αφιερωμένος ο 3ος Παραποτάμιος Αγώνας Δρόμου του Άρδα στους δύο φυλακισμένους στρατιωτικούς μας και τους πληγέντες από τις φονικές πυρκαγιές στην Αττική – Δηλώσεις στη Δημοτική Τηλεόραση Ορεστιάδας

Για τη συμβολική σημασία του 3ου Παραποτάμιου Αγώνα Δρόμου του Άρδα, στον οποίο και έλαβε μέρος, αναφέρθηκε με δηλώσεις του στη Δημοτική Τηλεόραση Ορεστιάδας ο Βουλευτής Έβρου κι Επίτιμος Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ, Αναστάσιος Δημοσχάκης.

Συγκεκριμένα είπε ότι:

  • Ο αγώνας ήταν υψηλού συμβολισμού κι ήταν αφιερωμένος στους πληγέντες από τις φονικές πυρκαγιές της Αττικής, αλλά και τους δύο στρατιωτικούς που κρατούνται παρανόμως στις φυλακές υψίστης ασφαλείας της Αδριανούπολης.
  • Μακάρι να τελειώσει σύντομα η περιπέτεια των δύο στελεχών των Ε Δ και να επιστρέψουν άμεσα στις οικογένειές τους και τις μονάδες τους.
  • Ο ίδιος είναι ‘αθλητής μεγάλων αντοχών και διαδρομών στον αθλητισμό’ κι όχι μόνο…
  • Το μήνυμα της διοργάνωσης είναι ότι πρέπει να φέρουμε εις πέρας με επιτυχία ό,τι αναλαμβάνουμε, κι αυτό μπορεί να συμβεί με προσπάθεια και με κούραση.
  • Η ΝΟΔΕ Έβρου, όπως και οι υπόλοιπες τοπικές οργανώσεις της Ν Δ, καθώς και όλοι οι Εβρίτες συνέβαλαν αποφασιστικά στο να συγκεντρωθούν είδη πρώτης ανάγκης για όσους επλήγησαν από τις καταστροφικές πυρκαγιές της Αττικής.

Δείτε αναλυτικά τις δηλώσεις εδώ