Δημοσχάκης Αναστάσιος

Α.Ο Ακρίτας Ορμενίου: Μια ομάδα που λάμπει για τις ποδοσφαιρικές της επιδόσεις, κι όχι μόνο…

O A.O. Ακρίτας Ορμενίου είναι το ποδοσφαιρικό καμάρι όχι μόνο του τοπικού χωριού, του πρώτου χωριού της Ελλάδας, αλλά και συνολικά των 17 χωριών του Τριγώνου.

Χθες (03/08) στην  4η  Εκδήλωση του με πλήθος κόσμου όχι μόνο από το Ορμένιο, αλλά κι από τα διπλανά χωριά και οικισμούς να συμμετέχει στη γιορτή της μοναδικής αυτής ποδοσφαιρικής ομάδας.

Μια ομάδα που δεν προσφέρει μόνο λάμψη μέσα στο χορτάρι, με τις ποδοσφαιρικές της επιδόσεις, αλλά προάγει τον πολιτισμό, το ήθος, το «ευ αγωνίζεσθαι», εκπροσωπώντας επάξια όλη την περιοχή!

Όπως είπα και στο χαιρετισμό μου θα κάνω ενέργειες ώστε μια ομάδα της Σούπερ Λίγκας να αδελφοποιηθεί με τον Ακρίτα Ορμενίου, για λόγους υψηλού συμβολισμού.

Άλλωστε, η ομάδα διαθέτει κι ένα εξαιρετικό γήπεδο, που βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση, καθώς και καλές ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις σε κοντινή απόσταση.

Γεγονός που σημαίνει ότι μπορεί κάλλιστα μια ομάδα, που κάνει ακόμα και πρωταθλητισμό, να πραγματοποιήσει εδώ μέρος της προετοιμασίας της. Όπως επίσης κάλλιστα και η Εθνική ομάδα μπορεί να δώσει ένα φιλικό αγώνα, προσφέροντας απλόχερα χαρά στους κατοίκους των χωριών του Τριγώνου, του Έβρου και της Θράκης.

Το Ορμένιο αποτελεί την ασπίδα της Ελλάδας, της Θράκης και την οχύρωση του Έβρου κι αναμφισβήτητα μπορεί και πρέπει να έχει ως καλός Πρέσβυς στο εγγύς περιβάλλον, μια περίοπτη θέση στη βιτρίνα του ελληνικού ποδοσφαίρου!