Δημοσχάκης Αναστάσιος

Ειρηνική συγκέντρωση στη Ν. Ορεστιάδα για τους δύο Έλληνες Στρατιωτικούς

Με αφορμή την ειρηνική συγκέντρωση που έγινε την Κυριακή (11/03) στη Ν. Ορεστιάδα για τους δύο Έλληνες Στρατιωτικούς που κρατούνται στην Τουρκία ο Βουλευτής Έβρου κι Επίτιμος Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ, Αναστάσιος Δημοσχάκης προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Χαιρετίζω την ειρηνική και μηνυματοφόρο εκδήλωση συμπαράστασης που διοργανώθηκε στην Ν.Ορεστιάδα, παρουσία του τοπικού Μητροπολίτη μας κ.κ Δαμασκηνού , Δημάρχων, θεσμικών παραγόντων πολιτιστικών και εμπορικών συλλόγων κ.ά, για τους δύο Έλληνες Στρατιωτικούς που κρατούνται στις τουρκικές φυλακές.

 

Ενώνω κι εγώ τη φωνή μου μαζί με χιλιάδες κόσμου για την επιστροφή των δυο Παλληκαριών μας στις οικογένειές τους και στις Μονάδες τους.

 

Ελπίζω να απελευθερωθούν όσο το δυνατόν γρηγορότερα τα δύο στελέχη του Ε Σ που κρατούνται στις φυλακές υψίστης ασφαλείας της Τουρκίας ως κακούργοι!

 

Το απλό μεθοριακό περιστατικό από τα πολλά που συμβαίνουν επιλύονταν μέχρι τώρα στο πλαίσιο της Διασυνοριακής Επιτροπής σε επίπεδο Λοχαγών!

 

Η Ν.Ορεστιάδα έστειλε το μήνυμα και ελπίζω να το λάβει τόσο η Κυβέρνηση όσο και η γειτονική Χώρα ώστε να προβούν από κοινού σε όλες τις κατάλληλες ενέργειες για να απελευθερωθούν οι δύο Στρατιωτικοί μας.

 

Πολλά συγχαρητήρια στους διοργανωτές της ειρηνικής εκδήλωσης!»