Δημοσχάκης Αναστάσιος

Ενωτική, πολυσήμαντη και πολύτιμη η επίσκεψη του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή στον Έβρο και την Θράκη!Η κυβερνητική καθυστέρηση θέτει το έργο της λιμνοδεξαμενής στην Σαμοθράκη σε κίνδυνο απένταξης από τα ευρωπαϊκά κονδύλια. Συνέντευξη στον STATUS FM.

Για την ιδιωτική επίσκεψη του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή στον Έβρο και στην Θράκη, αλλά και για την επικίνδυνη καθυστέρηση που μεθοδεύεται από την κυβέρνηση για το έργο της λιμνοδεξαμενής στην Σαμοθράκη, μίλησε o Βουλευτής κι Επίτιμος Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. την Τρίτη 08/05 στο ρ/σ StatusRadio 94.2.
Stavros Apostolidis.

• Η ιδιωτική επίσκεψη του πρώην πρωθυπουργού προσέφερε προσθετική αξία στην περιοχή μας, αναδεικνύοντας με την παρουσία του τα σημεία που επισκέφτηκε, όπως τον Δρυμό της Δαδιάς, το Απολιθωμένο Δάσος, το Βυζαντινό μουσείο Διδ/χου, το Κάστρο κλπ.

• Ο πρώην πρωθυπουργός είναι φανατικός οπαδός και συμπαραστάτης της περιοχής μας, ενώ πραγματοποίησε επαφές με θεσμικούς εκπροσώπους αλλά και με πολίτες κι έγινε κοινωνός των ζητημάτων και προβλημάτων μας.

• Η ιδιωτική επίσκεψη ενός τόσο σημαίνοντος πολιτικού προσώπου λειτουργεί και σε επίπεδο πολιτικής ενεργοποίησης, καθώς πολλοί Έλληνες αποστασιοποιήθηκαν από τις κάλπες και την ενεργό εμπλοκή στην τελευταία εκλογική διαδικασία.

• Το έργο της Λιμνοδεξαμενής Σαμοθράκης κινδυνεύει με απένταξη από τα ευρωπαϊκά προγράμματα καθώς η κυβέρνηση καθυστερεί τις διαδικασίες αναβίωσης της σύμβασης κι ανεύρεσης των κονδυλίων.

• Ένα έργο πνοής για το νησί, το οποίο θα ευεργετήσει υδροδοτώντας & αρδεύοντας αγροτικές εκτάσεις και οικισμούς κινδυνεύει να χαθεί εξαιτίας την κωλυσιεργίας του Υπουργείου, το οποίο απαντά στον κοινοβουλευτικό έλεγχο με ανακρίβειες…

Περισσότερα μπορείτε να ακούσετε στο ηχητικό απόσπασμα που ακολουθεί: