Δημοσχάκης Αναστάσιος

Εύχομαι τα «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ» να αποτελέσουν το πρόσημο για την απελευθέρωση των δύο στελεχών του Ελληνικού Στρατού. Χρόνια Πολλά στη Θράκη!

Παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλου, του Προέδρου της Ν Δ, Κυριάκου Μητσοτάκη, του επικεφαλής των Ευρωβουλευτών της Ν Δ, Μανώλη Κεφαλογιάννη, του Γραμματέα Πολιτικής Επιτροπής της Ν Δ, Λευτέρη Αυγενάκη, του Βουλευτή Έβρου κι Επιτίμου Αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ, Αναστασίου Δημοσχάκη κι άλλων θεσμικών παραγόντων πραγματοποιήθηκε σήμερα (14/05) η Θεία Λειτουργία και η Δοξολογία στον Ιερό Ναό Αγ. Νικολάου Αλεξ/πολης για τα «Ελευθέρια της Θράκης».

 

Μετά την ολοκλήρωση της παρέλασης και των εορταστικών εκδηλώσεων ο Βουλευτής δήλωσε:

«Σήμερα γιορτάζουμε τα 98 χρόνια από την ενσωμάτωση της Θράκης μας στον εθνικό κορμό του Ελληνικού Κράτους.

Τιμούμε σήμερα τους προγόνους μας, όλους αυτούς που με το αίμα τους και τους αγώνες τους χτίσανε το όνειρο της απελευθέρωσης. Χτίσανε την Ελλάδα του σήμερα.

Η παρακαταθήκη τους είναι βαριά. Για εμάς και τα παιδιά μας, που απολαμβάνουμε σήμερα τους καρπούς του αγώνα τους, ελεύθεροι ως Έλληνες.

Αλλά και για όσους φέρουν την σφραγίδα και την υπογραφή του Kράτους, οι οποίοι δεν πρέπει να ξεχνάνε την Θράκη. Τι έχει προσφέρει μέχρι σήμερα στην Ελλάδα και τι μπορεί να προσφέρει στο μέλλον.

Εύχομαι τα «Ελευθέρια της Θράκης» να αποτελέσουν το πρόσημο για την απελευθέρωση των δύο στελεχών του Ελληνικού Στρατού, που κρατούνται στις φυλακές υψίστης ασφαλείας της Αδριανούπολης.

Χρόνια πολλά στην Θράκη μας!»