Δημοσχάκης Αναστάσιος

Η Δεύτερη Ανάσταση στις Καστανιές έστειλε μήνυμα ειρήνης αλλά και επιστροφής των δύο στρατιωτικών μας στις οικογένειές τους και τις μονάδες τους! – Δηλώσεις στη Δημοτική Τηλεόραση Ορεστιάδας

Για το μήνυμα που εστάλη στη γειτονική χώρα σχετικά με την επιστροφή των δύο στρατιωτικών μας μέσω της Αναστάσιμης Θείας Λειτουργίας που έγινε στις Καστανιές, αλλά και για την ελπιδοφόρο , όπως τη χαρακτήρισε, παρέμβαση του Οικουμενικού Πατριάρχη γι’ αυτό το θέμα μίλησε στη Δημοτική Τηλεόραση Ορεστιάδας ο Βουλευτής Έβρου κι Επίτιμος Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ, Αναστάσιος Δημοσχάκης.

Συγκεκριμένα:

  • Ευχήθηκε το Αναστάσιμο Φως να γεμίσει τις καρδιές όλων των Ελλήνων με αγάπη, ελπίδα , αλληλεγγύη και υγεία!
  • Υπογράμμισε ότι η Θεία Λειτουργία της Δεύτερης Ανάστασης στις Καστανιές έστειλε μήνυμα ειρήνης, αλλά και επιστροφής των δύο στρατιωτικών μας στις οικογένειές τους και τις μονάδες τους.
  • Χαρακτήρισε ως ελπιδοφόρο την παρέμβαση του Οικουμενικού Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίου γι’ αυτό το θέμα, αλλά και σημαντική την επίσκεψη του Μητροπολίτη Αδριανουπόλης κ.Αμφιλόχιου στις φυλακές υψίστης ασφαλείας, όπου κρατούνται τα δύο στελέχη του Ε Σ.

 

Δείτε περισσότερα στο video που ακολουθεί εδώ