Δημοσχάκης Αναστάσιος

Η Κυβέρνηση ζει στον αστερισμό ενός τηλεφωνήματος από τον Σκοπιανό Πρωθυπουργό – Η Ελλάδα αποτελεί τον καλύτερο προορισμό για τον Εγκληματικό Τουρισμό! Οι πολιτικές ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ & ο Νόμος Παρασκευόπουλου ευνοούν την εισαγωγή ξένων κακοποιών! – Δηλώσεις στον Ρ/Σ Alpha 98,9

Για τις εξελίξεις στο Σκοπιανό, για την επίθεση ομάδας αναρχικών και εξτρεμιστών στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, αλλά και για το γεγονός ότι η σιδηροδρομική γραμμή Μπακού – Βιέννης… προσπέρασε την Ελλάδα και τον Έβρο με αμιγώς κυβερνητική ευθύνη μίλησε σήμερα (11/06) στον Ρ/Σ του Alpha 98,6 και στη δημοσιογράφο Γιάννα Παπαδάκου ο Βουλευτής Έβρου κι Επίτιμος Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ, Αναστάσιος Δημοσχάκης.

 

Συγκεκριμένα είπε ότι:

 

  • Η Κυβέρνηση Τσίπρα ζει στον αστερισμό ενός τηλεφωνήματος από τον Σκοπιανό Πρωθυπουργό. Αυτό δεν έχει προηγούμενο στην εξωτερική πολιτική και στα διπλωματικά πράγματα της χώρας.
  • Ο Κυβερνητικός Συνασπισμός δεν έχει ενιαία στάση σε ένα σοβαρό εθνικό θέμα. Διαπραγματεύεται ο Πρωθυπουργός χωρίς να έχει πολιτική νομιμοποίηση.
  • Η θέση της Ν Δ είναι ξεκάθαρη. Η λύση πρέπει να είναι ενιαία, συνολική και να περιλαμβάνει τρία στοιχεία: Αλλαγή του Συντάγματος των Σκοπίων, εγκατάλειψη κάθε αλυτρωτικού στοιχείου στο Σύνταγμα, στα σύμβολα, στην εκπαίδευση, στη γλώσσα και την ταυτότητα και μία ονομασία για όλες τις χρήσεις.
  • Ο ίδιος θέλει να μην υπάρχει ο όρος Μακεδονία σε αυτή τη συμφωνία, σύμφωνα με την παρακαταθήκη που άφησε ο αείμνηστος Κων/νος Καραμανλής, που πρέπει να αποτελεί οδηγό και να κυριαρχεί στις διαπραγματεύσεις ενός τόσο σοβαρού εθνικού ζητήματος.
  • Η ομάδα των αναρχικών και των εξτρεμιστών διέπραξαν σοβαρά ποινικά αδικήματα με τη σημερινή εισβολή τους στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.
  • Η Κυβέρνηση δείχνει ανοχή και έχει αποθρασύνει αυτές τις ομάδες, που έχουν εκδηλώσει στο παρελθόν ανάλογες… ασκήσεις επαναστατικής γυμναστικής τόσο κατά την εισβολή τους στο ΥΠΕΘΑ 17 Νοεμβρίου του 2017, όσο και κατά την επίθεσή τους με μπογιές στο ΣτΕ
  • Ο Νόμος Παρασκευόπουλου ευνοεί την εισαγωγή ξένων κακοποιών και την άνθηση του… εγκληματικού τουρισμού λόγω των ευνοϊκών ποινών που προβλέπει.
  • Ανέδειξε με γραπτή Ερώτηση την οποία συνυπέγραψαν άλλοι 3 Βουλευτές της Ν Δ το γεγονός ότι η σιδηροδρομική γραμμή Μπακού – Βιέννη δεν περνάει μέσα από την Ελλάδα και τον Έβρο, λόγω κυβερνητικής αβλεψίας.

 

Περισσότερα ακούστε στο ηχητικό εδώ