Δημοσχάκης Αναστάσιος

Η ΝΔ διαθέτει συγκεκριμένο σχέδιο για την αντιμετώπιση του δημογραφικού προβλήματος με κίνητρα κι ουσιαστική στήριξη της ελληνικής οικογένειας! Συνέντευξη στο Δελτίο Ειδήσεων του Hellas Net!

Για την καταστροφική στάση της σημερινής κυβέρνησης στο μεταναστευτικό- προσφυγικό ζήτημα αλλά και το κοστολογημένο πρόγραμμα της ΝΔ για την αντιμετώπιση του δημογραφικού προβλήματος, μίλησε στο Δελτίο Ειδήσεων του Δικτύου 10 περιφερειακών Καναλιών Hellasnet TV ο βουλευτής κι Επίτιμος Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ., Αναστάσιος Δημοσχάκης.
Elena Sokou

Αναλυτικότερα είπε ότι:

• Το βαρόμετρο της αποτελεσματικότητας των ΣΑ & ΕΔ είναι η εκάστοτε κυβέρνηση, κάτι που αντανακλάται στις δομές, στο προσωπικό και στις επιδόσεις των τριών Σωμάτων & των τριών Κλάδων αντίστοιχα.

• Ο πρόεδρος του FRONTEX, του κορυφαίου ευρωπαϊκού οργανισμού αντιμετώπισης του μεταναστευτικού ζητήματος, πρότεινε εγγράφως στην Ελληνική Κυβέρνηση τα Κράτη -Μέλη της ΕΕ να ενισχύσουν την Ελλάδα με στελεχιακό δυναμικό, πλωτά, χερσαία & εναέρια μέσα για την από κοινού φρούρηση των συνόρων μας αλλά δυστυχώς η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ δεν ανταποκρίθηκε!

• Σκοπεύει εντός των επόμενων ημερών να αναδείξει το ζήτημα μέσω του κοινοβουλευτικού ελέγχου στην Βουλή των Ελλήνων & να ζητήσει περαιτέρω εξηγήσεις!!

• Η κοινή φρούρηση των Ελληνικών – Ευρωπαϊκών συνόρων, με συνεργασία εθνικών και ευρωπαϊκών δυνάμεων, σχεδιάστηκε επί των ημερών του, ως Αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ, για να φτάσουμε σήμερα στην πολιτική των ανοιχτών συνόρων και στην ‘ειρηνική εισβολή’ που δέχτηκε η Ελλάδα & η ΕΕ με την ανοχή της γειτονικής χώρας χρησιμοποιώντας τον άνθρωπο σε ανάγκη!

• Οι Έλληνες υπήρξαν ανέκαθεν νομότυποι μετανάστες, όπου & αν μετανάστευσαν!!

• Υφίσταντο λεπτομερείς νοσοκομειακές εξετάσεις εξασφάλιζαν τα απαραίτητα έγγραφα, όπως διαβατήριο, ταυτότητα, βίζα, εισιτήρια με ανοικτή επιστροφή & στη συνέχεια ερχόταν η μετάκληση για εργασία από τη χώρα προορισμού τους!

• Η σύνδεση ανόμοιων πρακτικών, κρατών & λαών αυτών αποτελεί ιστορική στρέβλωση & δεν πρέπει συγχέουμε την μετανάστευση των Ελλήνων με την ‘ειρηνική εισβολή’ που δέχτηκε & δέχεται η χώρα μας!!

• Η κυβέρνηση συνεχίζει να γυρνά την πλάτη στον ελληνισμό του εξωτερικού, και να αγνοεί επιδεικτικά τις προτάσεις της ΝΔ να δοθεί δικαίωμα ψήφου στους Έλληνες του εξωτερικού με συγκεκριμένες προϋποθέσεις και σοβαρό σχεδιασμό.

• Το δημογραφικό εξελίσσεται σε βόμβα για την Χώρα, καθώς οι αριθμοί ‘φωνάζουν΄ότι το πρόβλημα κλιμακώνεται ραγδαία και με απειλητικό ρυθμό.

• Συγκεκριμένα το 2017 στη χώρα είχαμε 124.501 θανάτους & 88.553 γεννήσεις. Ομοίως στην ΑΜΘ είχαμε 7.848 θανάτους & 4.780 γεννήσεις, ενώ στον Ν.Έβρου είχαμε αντίστοιχα 2031 θανάτους & 1203 γεννήσεις!

• Οι τρεις προτεραιότητες που θέτει ο ίδιος, όσον αφορά τον Έβρο, είναι πρώτον η άμυνα & η ασφάλεια του, δεύτερον η οικονομική ανάπτυξη στον Νομό, και τρίτον να μην σβήσουν τα φώτα στα χωριά !!

• Η ΝΔ, μέσω του προέδρου της Κ.Μητσοτάκη, εξήγγειλε συγκεκριμένα μέτρα για την αντιμετώπιση της υπογεννητικότητας που αφορούν σε όλα τα στάδια της τεκνοποίησης.

•Η ΝΔ, μέσω του προέδρου της Κ.Μητσοτάκη, εξήγγειλε συγκεκριμένα μέτρα για την αντιμετώπιση της υπογεννητικότητας που αφορούν σε όλα τα στάδια της τεκνοποίησης.

• Συγκεκριμένα εξήγγειλε τόσο μέτρα-κίνητρα, προκειμένου τα νέα ζευγάρια να τεκνοποιήσουν, με άμεση οικονομική στήριξη για κάθε νέο βρέφος (2000€), στην συνέχεια μείωση κατά (1000€) του αφορολόγητου για κάθε νέο μέλος της οικογένειας, αλλά και μείωση του ΦΠΑ σε προϊόντα που σχετίζονται με την βρεφική ανάπτυξη κ.ά.

• Επιπλέον η θέση της ΝΔ είναι ξεκάθαρη ώστε να μην μείνει κανένα παιδί εκτός παιδικού σταθμού, δίνοντας οικονομική βοήθεια υπό μορφή ετήσιου κουπονιού-βοηθήματος στους νέους γονείς.

• Οι μειωμένες γεννήσεις σε συνδυασμό με το brain drain, που στερεί τη Χώρα μας από νέους ανθρώπους, θα οδηγήσει σε σοβαρό πρόβλημα επάνδρωσης – στελέχωσης των ΕΔ τόσο σε εφέδρους & εθνοφύλακες, όσο & σε μόνιμα στελέχη που αποφοιτούν από παραγωγικές κλπ άλλες σχολές & κέντρα αυτών!

Περισσότερα μπορείτε να ακούσετε στο βίντεο που ακολουθεί: