Δημοσχάκης Αναστάσιος

Η πολιτική διαχείριση κρίσιμων περιστατικών όπως αυτό της νήσου Ρω δοκιμάζει την σοβαρότητα και την ευθυκρισία μιας κυβέρνησης που αναλώνεται σε διαρροές και φήμες!!Συνέντευξη στον ρ/σ Alpha 98,9

Κλιμακούμενη κορύφωση της Τουρκικής προκλητικότητας στο νοτιοανατολικό Αιγαίο διαπιστώνει ο βουλευτής κι Επίτιμος Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ., Αναστάσιος Δημοσχάκης, όπως δήλωσε μεταξύ άλλων στον ρ/σ Alpha 989 Radio.

Επιπλέον ανέφερε:

•Η κυβέρνηση επιδεικνύει ερασιτεχνισμό και ανωριμότητα στην διαχείριση του σοβαρού περιστατικού στο νησί της Ρω, έλλειψη σοβαρότητας κι ανεύθυνη πολιτική διαρροών και φημών.

•Στην συγκεκριμένη χρονική στιγμή, με δεδομένη την ένταση στις σχέσεις των δυο χωρών τα πολιτικά κι επιχειρησιακά λάθη κρίνονται ανεπίτρεπτα!

•Η αυτόβουλη παρέμβαση του Οικουμενικού Πατριάρχη για τα στελέχη του το Ε.Σ. που κρατούνται στις φυλακές υψίστης ασφαλείας της Τουρκίας αναπτερώνει τις ελπίδες όλων ότι θα υπάρξει ένα σύντομο ευτυχές τέλος στο συμβάν.

•Οι πρωτοβουλίες του Παναγιώτατου δεν πρέπει να συγχέονται με την τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον Ρώσσο Πρόεδρο Πούτιν, ο οποίος δεν έχει τοποθετηθεί επίσημα για το ζήτημα της κράτησης των δυο Ελλήνων στρατιωτικών.

Περισσότερα μπορείτε να ακούσετε στο ηχητικό απόσπασμα που ακολουθεί: