Δημοσχάκης Αναστάσιος

Η ‘στρογγυλή θεά’ στην υπηρεσία της φιλανθρωπίας και των εθνικών θεμάτων! Ένας ποδοσφαιρικός αγώνας (01/04) στην Ορεστιάδα μεταξύ Φίλων Ζαγοράκη και Παλαιμάχων Ορέστη Ορεστιάδας για τα ειδικά σχολεία την περιοχής αλλά και με φιλειρηνικά μηνύματα για την επιστροφή των Ελλήνων στρατιωτικών.

Σε έναν σπουδαίο ποδοσφαιρικό αγώνα ανάμεσα στους Φίλους Ζαγοράκη και τους Παλαίμαχους του Ορέστη Ορεστιάδας παραβρέθηκε ο βουλευτής κι Επίτιμος Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ., Αναστάσιος Δημοσχάκης την Κυριακή των Βαϊων (01/04) στην Ορεστιάδα! 
Ο ιερός σκοπός του αγώνα, πέρα από το να προσφέρει πλούσιο θέαμα στους ποδοσφαιρόφιλους ήταν η διάθεση των εσόδων στα ειδικά σχολεία της περιοχής. 
Ο Ευρωβουλευτής της Ν.Δ. και πρώην Αρχηγός της Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου Θοδωρής Ζαγοράκης έδωσε το παρόν σε μια πολυσήμαντη φιλανθρωπική αναμέτρηση, καθώς στην αθλητική οικογένεια του Ορέστη Ορεστιάδος ανήκει ο κρατούμενος στην Τουρκία λοχίας Δημήτρης Κούκλατζης. 
Ηχηρό υπήρξε το αίτημα της αποφυλάκισης των δυο στελεχών του Ε.Σ. ενώ ιδιαίτερη σημασία έχει και η απόφαση των Παλαιμάχων του Ορέστη να αποσύρουν την συμμετοχή τους από το Βαλκανικό Κύπελλο Παλαιμάχων στο οποίο συμμετέχουν τουρκικές ομάδες, μέχρις ότου να απελευθερωθούν τα δύο παλικάρια.