Δημοσχάκης Αναστάσιος

‘Θάλασσα’ τα έκαναν και με τα υδατοδρόμια γιατί καθυστέρησαν 4 χρόνια! Χάσαμε 27 επενδυτές στο όνομα του κρατικισμού με λογικές περασμένων δεκαετιών! Συνέντευξη στο Θράκη ΝΕΤ

ΘΑΛΑΣΣΑ’ ΤΑ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΥΔΑΤΟΔΡΟΜΙΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΑΝ 4 ΧΡΟΝΙΑ! ΧΑΣΑΜΕ 27 ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΙΚΙΣΜΟΥ ΜΕ ΛΟΓΙΚΕΣ ΠΕΡΑΣΜΕΝΩΝ ΔΕΚΑΕΤΙΩΝ!

Για την εμμονική σχέση της κυβέρνησης με το κρατικισμό και τον ‘διωγμό’ των 27 ιδιωτών επενδυτών με το σχέδιο νόμου για τα υδατοδρόμια, μίλησε μεταξύ άλλων στον δελτίο ειδήσεων του Θράκη Νετ, ο βουλευτής κι Επίτιμος Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ., Αναστάσιος Δημοσχάκης.

Αναλυτικά είπε:

• Η σπουδαία γεωστρατηγική θέση του Έβρου και της Θράκης επιβεβαιώνεται από το επενδυτικό ενδιαφέρον και την παρουσία θεσμικών εκπροσώπων μεγάλων χωρών στην χώρα μας, γεγονός που μόνο ως θετικό μπορεί να καταγραφεί.

• Η Ν.Δ. είναι πανέτοιμη, με υπεύθυνο σχέδιο το οποίο αναπτύχθηκε πλήρως μέσω του Προέδρου της Κυριάκου Μητσοτάκη στην ΔΕΘ, να αλλάξει σελίδα στην πολιτική ζωή της χώρας και την προοπτική της.

• Δυστυχώς το σχέδιο νόμου που έφερε η κυβέρνηση για τα υδατοδρόμια στην Βουλή χαρακτηρίζεται από κρατικισμό καθώς αποθαρρύνει τους ιδιώτες επενδυτές, οι οποίοι ήδη διέθεσαν κεφάλαια για μελέτες αλλά είναι αντιμέτωποι με ένα εχθρικό κράτος.

• Στην σχετική συζήτηση που έγινε στην Ολομέλεια ο Υπουργός δεν απάντησε σε καμμια ερώτησή του όσον αφορά τον σχεδιασμό για τα υδατοδρόμια στον Έβρο, ένας σχεδιασμός που θα μπορούσε να δώσει μια νέα ώθηση στις συνδυασμένες μεταφορές στο Β/Αιγαίο.

Περισσότερα μπορείτε να ακούσετε στο βίντεο που ακολουθεί: