Δημοσχάκης Αναστάσιος

«Λευκή Νύχτα» στην Αλεξ/πολη με θετική ενέργεια κόντρα στο κλίμα μιζέριας και εθνικής κατήφειας!

Ο Βουλευτής Έβρου κι Επίτιμος Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ, Αναστάσιος Δημοσχάκης, με αφορμή τη διοργάνωση της “Λευκής Νύχτας” χθες (09/08) Πέμπτη από τον τοπικό Εμπορικό Σύλλογο έκανε την ακόλουθη δήλωση:

“Για 5η συνεχόμενη χρονιά διοργανώνεται απόψε από τον Εμπορικό Σύλλογο Αλεξ/πολης η «Λευκή Νύχτα».

Οι κάτοικοι αλλά και οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να επισκεφτούν την αγορά της πόλης να συμμετάσχουν στα μουσικά δρώμενα και στις άλλες προγραμματισμένες εκδηλώσεις.
Παράλληλα, θα βιώσουν τη θετική ενέργεια μιας πόλης που λάμπει, με επισπεύδοντα τον τοπικό Δήμο κι όχι μόνον, που αντιστέκεται στο θάμπος , στο κλίμα μιζέριας και εθνικής κατήφειας!
Συγχαρητήρια στους εμπόρους και σε όλους τους φορείς και παράγοντες, γι’ αυτή την πρωτοβουλία τους, σε μια εποχή που η Κυβέρνηση με την υπερφορολόγηση και με τη στάση πληρωμών που έχει επιβάλλει , έχει γονατίσει τις επιχειρήσεις κάθε κατηγορίας, τους εργαζόμενους σε αυτές και έχει οδηγήσει σε μαρασμό όλες τις αγορές!
Τέτοιες ‘κινηματικές ενέργειες’ αποδεικνύουν ότι η ιδιωτική πρωτοβουλία μπορεί να συμβάλλει αποφασιστικά στο να αλλάξει η χώρα σελίδα και να αποτραπεί ένας ανελέητος κρατικισμός μιας άλλης εποχής και κακιάς κοπής!
Καλή αγορά και καλή διασκέδαση σε όλους!!!”