Δημοσχάκης Αναστάσιος

Με εντολή του Προέδρου Κυριάκου Μητσοτάκη επιστημονική ομάδα της ΝΔ επεξεργάζεται ένα master plan για τη Σαμοθράκη – Δηλώσεις στο Maximum

Για την εκπόνηση ενός master plan για τη Σαμοθράκη από επιστημονική ομάδα της Ν Δ με εντολή του Προέδρου Κυριάκου Μητσοτάκη, μίλησε χθες (06/10) στο Maximum FM 93,6 ο Βουλευτής Έβρου κι Επίτιμος Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ, Αναστάσιος Δημοσχάκης.

Συγκεκριμένα είπε ότι:

 

Άσκησε κοινοβουλευτική και επικοινωνιακή πίεση στην Κυβέρνηση, μέσω των social media, ώστε να ενεργοποιηθούν οι αρμόδιοι Υπουργοί, αλλά και οι λοιποί παράγοντες για την αντιμετώπιση των πρόσφατων καταστροφών λόγω θεομηνίας στη Σαμοθράκη.

 

  • Η καταστροφή της Σαμοθράκης μπορεί να αποτελέσει την ευκαιρία για την αναγέννησή της όχι μόνο μέσω της κατασκευής νέων υποδομών και της αποκατάστασης των ζημιών, από ανάλογες καταστροφές στο μέλλον.

 

  • Κατέθεσε Επίκαιρη Ερώτηση προς τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών, ζητώντας του, ενημέρωση για το σχέδιο που έχει εκπονήσει για την αντιμετώπιση της καταστροφής της Σαμοθράκης.

 

  • Παράλληλα, κατέθεσε με Κοινοβουλευτική Αναφορά το αίτημα του Επιμελητηρίου Έβρου προς την Κυβέρνηση για την αναστολή των ληξιπρόθεσμων οφειλών των επιχειρήσεων της Σαμοθράκης προς το Δημόσιο.

 

  • Με εντολή του Προέδρου Κυριάκου Μητσοτάκη επιστημονική ομάδα της ΝΔ επεξεργάζεται ένα masterplanγια τη Σαμοθράκη, ώστε να καταστεί πρότυπο – νησί για την Ελλάδα και για την Ευρώπη.

 

  • Όλοι οι Θεσμικοί Παράγοντες που έχουν καινοτόμες ιδέες για την αναγέννηση του νησιού μπορούν να τις διαβιβάσουν στον ίδιο κι αυτός θα την προωθήσει στην επιστημονική ομάδα της ΝΔ.

 

  • Σήμερα πραγματοποιήθηκε η τελευταία πράξη της Εθνικής Διακλαδικής Άσκησης με την επωνυμία ” Παρμενίων 2017 ” . Ο βασικός πυλώνας των Ε Δ είναι η εκπαίδευση των στελεχών τους κάτι το οποίο τόνισε και στην εισήγησή του (3/10) για το Νομοσχέδιο του ΥΠΕΘΑ στη  Διαρκή Επιτροπή Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων .

Ακούστε εδώ τις δηλώσεις