Δημοσχάκης Αναστάσιος

Μια γενναιόδωρη χειρονομία που αναβαθμίζει τις συνθήκες εκπαίδευσης των μαθητών στα Δίκαια Ν.Ορεστιάδας . Δωρεά πολύτιμου διαδραστικού εκπαιδευτικού υλικού, αθλητικού εξοπλισμού & κάλυψης όλων των εξόδων των εκπαιδευτικών εκδρομών από την εταιρεία Α.Ισμαήλος Α.Ε

Οι ενθουσιώδεις παιδικές κι εφηβικές φωνές που γέμισαν τα σχολεία των Δικαίων χθες (13/09) είχαν ένα σοβαρό λόγο να είναι διπλά χαρούμενες.
Η εταιρεία Α. ΙΣΜΑΗΛΟΣ Α.Ε., διανομέας κι επισκευαστής της Mercedes Benz στην χώρα μας, χάρισε νέα πνοή στα σχολεία των Δικαίων με την ευγενική χειρονομία να δωρίσει διαδραστικό εκπαιδευτικό υλικό όπως ηλεκτρονικούς υπολογιστές, ηλεκτρονικούς πίνακες, υλικά αθλητικών δραστηριοτήτων, φόρμες, παπούτσια & μπάλες στους μαθητές του Δημοτικού, Γυμνασίου & Λυκείου Δικαίων.
Στα πλαίσιο της παρουσίας του στην τελετή παράδοσης του εκπαιδευτικού υλικού, ο βουλευτής κι Επίτιμος Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ., Αναστάσιος Δημοσχάκης στον χαιρετισμό υπογράμμισε:

• Ότι είναι χαρούμενος που παραβρίσκεται σε έναν δεύτερο ‘αγιασμό’, στην έναρξη της σχολικής χρονιάς των τριών σχολείων των Δικαίων!

• Ότι η χαρά του είναι διπλή που ήταν παρών στην τελετή παράδοσης – παραλαβής του εξαιρετικά χρήσιμου διαδραστικού εκπαιδευτικού υλικού που δώρισε η εταιρεία Α. ΙΣΜΑΗΛΟΣ Α.Ε στους μαθητές του τοπικού Δημοτικού, Γυμνασίου & Λυκείου.

• Την ευγνωμοσύνη του & εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς τον καλό & εξαίρετο φίλο του Αντώνη Ισμαήλο που αποφάσισε ως Πρόεδρος της Εταιρείας του να ‘θωρακίσει’ τη νευραλγική περιοχή του Τριγώνου μέσω των μαθητών & της εκπαίδευσης τους με μια απλόχερη δωρεά.

• Την παρουσία του νεαρού φίλου του Πάνου Ισμαήλου που παρέδωσε το πλούσιο & πολυποίκιλο υλικό, ο οποίος διακρίνεται για το ήθος του, την αγάπη του προς στη Πατρίδα με ισχυρές αρχές & αξίες που ρυθμίζουν τόσο την οικογένειά του όσο & την επιχείρηση τους.

• Ο ίδιος παραμένει θερμός συμπαραστάτης, υποστηρικτής και μεσίτης των ζητημάτων του Τριγώνου, που οι κάτοικοι & οι καταγόμενοι από τα πονεμένα 17 χωριά του Τριγώνου ζουν όπου & αν βρίσκονται μεταξύ τους ενωτικά, αδελφικά & ομογενοποιημένα!