Δημοσχάκης Αναστάσιος

Μνημόσυνο στη μνήμη πεσόντων Αστυνομικών στην Αλέξ/πολη

Στο ετήσιο Μνημόσυνο στη μνήμη των πεσόντων Αστυνομικών κατά την εκτέλεση του καθήκοντος που πραγματοποιήθηκε στον Ι Μ Ναό του Αγ. Νικολάου στην Αλεξ/πολη παραβρέθηκε σήμερα (11/02) ο Βουλευτής Έβρου και Επίτιμος Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ, Αναστάσιος Δημοσχάκης.

 

Σε δήλωσή του τόνισε:

«Κάθε χρόνο το πρώτο Ψυχοσάββατο  από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων (ΠΟΑΣΥ) σε συνεργασία με  τις λοιπές Ομοσπονδίες Αστυνομικών και με τη στήριξη του Αρχηγείου Ελληνικής Αστυνομίας  τιμάται σε όλες τις πρωτεύουσες των Νομών και στις έδρες των Δ/νσεων Αστυνομίας η μνήμη των πεσόντων Αστυνομικών κατά την εκτέλεση του καθήκοντος.

Τιμάμε αυτούς που έβαλαν το καθήκον πάνω από τη ζωή τους. Που θυσιάστηκαν χωρίς δεύτερη σκέψη για την ασφάλεια των πολιτών…

Σε όλους αυτούς οφείλουμε σήμερα ύψιστη τιμή και ευγνωμοσύνη, γι’ αυτό και η Πολιτεία και η Ελληνική Αστυνομία, αλλά κι εμείς ως πολίτες αλλά και πρώην στελέχη της Αστυνομίας, έχουμε προβεί διαχρονικά στις κατάλληλες ενέργειες τιμώντας τους αλλά και στηρίζοντας με κάθε τρόπο τις οικογένειές τους».