Δημοσχάκης Αναστάσιος

Οι κυβερνητικές εμμονές δίνουν ‘πράσινο φως’ στην ανομία, πυροδοτούν εκτροπές στο μεταναστευτικό – προσφυγικό και διαταράσσουν τις σχέσεις μας με τα γειτονικά κράτη!! Συνέντευξη στη Βεργίνα TV

Για την πρωτοφανή τροπή που έχει πάρει η καθημερινότητα των Ελλήνων πολιτών, εξ αιτίας της ανομίας, για την κορύφωση του μεταναστευτικού – προσφυγικού ζητήματος, αλλά και για την πλημμελή εξωτερική πολιτική που ασκεί η κυβέρνηση, μίλησε στη Βεργίνα Τηλεόραση ο βουλευτής κι Επίτιμος Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ Αναστάσιος Δημοσχάκης .

Μεταξύ άλλων είπε:

•Τα φαινόμενα ανομίας εντείνονται με κυβερνητική ανοχή, μετατρέποντας μια πρωτεύουσα σε πεδίο ασκήσεων ανομίας και καταστροφών, και τα πανεπιστήμια σε παραμάγαζα οργανώσεων κι ομάδων που εκμεταλλευονται το ‘άσυλο’ για την απρόσκοπτη εκτέλεση των παράνομων ενεργειών τους.

•Τα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. διαθέτουν την αξιοσύνη και τις ικανότητες, την εκπαίδευση και την φιλοπατρία, για να δράσουν αποτελεσματικά, δυστυχώς όμως στερούνται την απαραίτητη Κυβερνητική στήριξη, προκειμένου να επιτελέσουν το καθήκον τους.

•Με Γραπτή Ερώτηση, την οποία συνυπέγραψαν ο Τομεάρχης Δικαιοσύνης Ν.Παναγιωτόπουλος & ο βουλευτής Δράμας Δ.Κυριαζίδης, καταγράφουν το πρόβλημα του σωφρονιστικού συστήματος της χώρας μας, & προτείνουν καινοτόμες λύσεις με στόχο να εξασφαλιστούν οι θέσεις κράτησης στις φυλακές της Χώρας, προκειμένου να εφαρμοστούν στο σύνολο τους οι Ποινικοί μας Νόμοι!

•Η Ν.Δ. και ο Πρόεδρός της Κυριάκος Μητσοτάκης, τοποθετήθηκαν λεκτικά και συμβολικά με το απαραίτητο ύφος και ήθος ως προς τον χαμό του Έλληνα Βορειοηπειρώτη, σε αντίθεση με μια κυβέρνηση που ήταν απούσα ως προς τις εξηγήσεις που έπρεπε να δώσει στον ελληνικό λαό.

•Το ταυτισμένο μεταναστευτικό -προσφυγικό ζήτημα ‘ανθίζει΄χάρη στις κυβερνητικές εμμονές, εξ αιτίας της πολιτικής των ανοιχτών συνόρων, η οποία έθεσε τους Νησιώτες & τους Εβρίτες σε θέση άμυνας, εκθέτοντας την Ελλάδα στους Ευρωπαίους εταίρους δίδοντας στον Τούρκο Πρόεδρο ένα ‘υπερόπλο’ εκβιασμού τόσο τη Χώρα μας όσο και την Ε.Ε!

Σύνοψη της συνέντευξης μπορείτε να δείτε στον παρακάτω σύνδεσμο: https://www.youtube.com/watch?v=eOFBNo1YLp8&feature=youtu.be

Ολόκληρη τη συνέντευξη μπορείτε να δείτε στον σύνδεσμο: https://www.youtube.com/watch?v=L3arL4Ij_2s&t=205s