Δημοσχάκης Αναστάσιος

Ο Έβρος μπορεί να εξελιχθεί σε έναν υποδειγματικό Νομό, που θα αποτελέσει πρότυπο για τους υπόλοιπους Νομούς της χώρας – Κοπή πίτας του Επιμελητηρίου Έβρου

Στην εκδήλωση της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Επιμελητηρίου Έβρου που έγινε χθες Κυριακή (11/02) σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αλεξ/πολης παραβρέθηκε ο Βουλευτής Έβρου και Επίτιμος Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ, Αναστάσιος Δημοσχάκης.

Στον χαιρετισμό του υπογράμμισε ότι:

  • Μέσα από τις Κοινοβουλευτικές του παρεμβάσεις στέκεται πάντα συμπαραστάτης του έργου του Επιμελητηρίου, καθώς και των επιχειρηματιών και των επιτηδευματιών του Νομού.
  • Πιστεύει ο ίδιος στην πρόοδο και την ανάπτυξη του Νομού, καθώς μόνο μέσα από την πρόοδο και την ευημερία μπορεί να υπάρξει μακροημέρευση.
  • Είναι πεπεισμένος ότι οι Παραγωγικές και Αναπτυξιακές δυνάμεις του Έβρου μπορούν να δομήσουν έναν υποδειγματικό Νομό, που θα είναι το πρότυπο και το παράδειγμα για τους λοιπούς Νομούς της χώρας.
  • Το Κράτος πρέπει να υπηρετεί με όλη τη σημασία της λέξης την επιχειρηματικότητα, που θα δώσει νέες θέσεις εργασίας σε μια κοινωνία υψηλής ανεργίας.
  • Ο Πρόεδρος της Ν Δ, Κ.Μητσοτάκης, εφαρμόζοντας την πολιτική της ελεύθερης οικονομίας και υιοθετώντας πρωτοποριακά μέτρα θα δώσει ένα τέλος στο μεγάλο και αντιπαραγωγικό Κράτος που ‘δήθεν αφελώς κτίζει’ η σημερινή Κυβέρνηση της Αριστεράς.