Δημοσχάκης Αναστάσιος

Προσθετική αξία για τον Έβρο και τη Θράκη η παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας, Π. Παυλόπουλου και του Προέδρου της Ν Δ Κ. Μητσοτάκη στα «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ» – Συνέντευξη στο Θράκη ΝΕΤ

Για την παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλου, του Προέδρου της Ν Δ, Κυριάκου Μητσοτάκη, του επικεφαλής της ομάδας των Ευρωβουλευτών της Ν Δ, Μανώλη Κεφαλογιάννη τη Δευτέρα (14/05) στην Αλεξ/πολη για τα ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ  της Θράκης, την επίσκεψη του Γραμματέα Πολιτικής Επιτροπής Λευτέρη Αυγενάκη στη Σαμοθράκη, αλλά και για το γεγονός ότι θα συνοδεύσει τον Μανώλη Κεφαλογιάννη στην Αδριανούπολη για τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς μίλησε την Παρασκευή (11/05) στο Θράκη ΝΕΤ ο Βουλευτής Έβρου κι Επίτιμος Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ, Αναστάσιος Δημοσχάκης.

Συγκεκριμένα είπε ότι:

  • Η παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλου, του Προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη, του επικεφαλής της Ομάδας Ευρωβουλευτών της ΝΔ, Μανώλη Κεφαλογιάννη κι άλλων θεσμικών παραγόντων στην Αλεξανδρούπολη τη Δευτέρα (14/05) για τα «Ελευθέρια» δίνουν προσθετική αξία στη Θράκη.
  • Μετά το τέλος των εορταστικών εκδηλώσεων για τα «Ελευθέρια» θα συνοδεύσει τον Μ.Κεφαλογιάννη στην Αδριανούπολη, καθώς ο Ευρωβουλευτής της Ν Δ θα επισκεφθεί τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς στις φυλακές υψίστης ασφαλείας που κρατούνται.
  • Τη σκυτάλη των επισκέψεων στον Έβρο παίρνει ο Γραμματέας της Π Ε της Ν Δ, Λευτέρης Αυγενάκης, ο οποίος θα επισκεφθεί τη Σαμοθράκη την Τετάρτη (16/05) και θα συμμετάσχει σε Ημερίδα την ίδια ημέρα στην Ξάνθη για την Τοπική Αυτοδιοίκηση
  • Μακάρι τα «Ελευθέρια της Θράκης» να αποτελέσουν το πρόσημο για την απελευθέρωση των δύο στελεχών του Ελληνικού Στρατού.
  • Το Ελληνικό Κράτος με τις Θεσμικές Υπηρεσίες του έδωσε στο γειτονική χώρα μαθήματα Κράτους Δικαίου με την απελευθέρωση του Τούρκου Δημοτικού Υπαλλήλου
  • Κατέθεσε Επίκαιρη Ερώτηση για την αυτοτέλεια και τη βιωσιμότητα του Νοσοκομείου και Διδ/χου, καθώς και δύο γραπτές Ερωτήσεις για την εύρυθμη λειτουργία του Νοσοκομείου Αλεξ/πολης και για τα χρωστούμενα στους αγρότες για το Μέτρο της Δάσωσης Γεωργικών Γαιών.

Δείτε όλη τη συνέντευξη εδώ