Δημοσχάκης Αναστάσιος

Τα μειωμένα κυβερνητικά αντανακλαστικά και η ανικανότητα γιγάντωσε ένα μεθοριακό συμβάν αυτό της σύλληψης & κράτησης των δυο στελεχών του Ε.Σ., εξελίσσοντας το σε μέγα πολιτικό θέμα μεταξύ δυο γειτόνων ! Δηλώσεις στο STAR CHANNEL Δράμας

Δηλώσεις πραγματοποίησε ο βουλευτής κι Επίτιμος Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ, Αναστάσιος Δημοσχάκης στην κάμερα του STAR Βορείου Ελλάδος, στο πλαίσιο των εορτασμών της 25ης Μαρτίου και της παρουσίας του προέδρου της Ν.Δ., Κυριάκου Μητσοτάκη στον Β/Έβρο.

Επιγραμματικά ανέφερε:

• Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με την συμβολική επίσκεψη του στον Β/Έβρο έστειλε μήνυμα στήριξης και προς τις Ε.Δ. της χώρας, οι οποίες περνούν μια κρίση με την κράτηση των δυο στελεχών του Ε.Σ στις τουρκικές φυλακές υψίστης ασφαλείας!

•Οι δυο στρατιωτικοί μας, όντας και στελέχη χώρας-μέλους του ΝΑΤΟ, συνελήφθησαν ενώ φρουρούσαν τα κοινά Ελληνοτουρκικά σύνορα, παρέχοντας πολύτιμη υπηρεσία όχι μόνο στην πατρίδα μας αλλά και στην γειτονική χώρα.

•Η παρούσα κυβέρνηση κατάφερε να γιγαντώσει ένα μεθοριακό γεγονός, που στο παρελθόν επιλύονταν άμεσα από την Διασυνοριακή Επιτροπή, και με λάθος χειρισμούς να το εξελίξει σε μεγάλο διπλωματικό αγκάθι και διαπραγματευτικό μειονέκτημα.

Περισσότερα μπορείτε να ακούσετε στο βίντεο που ακολουθεί: