Δημοσχάκης Αναστάσιος

Τιμητική Εκδήλωση για τους Εθελοντές Πυροσβέστες!!Ο εθελοντισμός ταιριάζει κι αναδεικνύει το μεγαλείο της ελληνικής ψυχής, μέσα από την ανιδιοτελή προσφορά,που παρεμβαίνει συμπληρωματικά & σωτήρια σε καταστάσεις ανάγκης & κινδύνου γενικά!

Σε μια ιδιαίτερα τιμητική εκδήλωση παρέστη (28/01) ο βουλευτής κι Επίτιμος Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ., Αναστάσιος Δημοσχάκης στο Πολεμικό Μουσείο της Αθήνας, σε μια βραδιά αφιερωμένη στους Εθελοντές Πυροσβέστες!

Στην εκδήλωση που έγινε παρουσία του αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος, Ιερωνύμου, της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη & της ηγεσίας του πυροσβεστικού σώματος, βραβεύτηκαν από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο εθελοντές πυροσβέστες για την προσφορά τους στην προάσπιση της ζωής και της ιδιοκτησίας των πολιτών.

Ο βουλευτής υπήρξε ανέκαθεν υπέρμαχος του εθελοντισμού, έναν θεσμό που απέδειξε το μεγαλείο του και κέρδισε τον διεθνή θαυμασμό την εποχή της Ολυμπιάδας του 2004 στην Αθήνα.

Παράλληλα καλλιέργησε ως Αρχηγός του Σώματος της ΕΛ.ΑΣ., μια αμφίδρομα ευδόκιμη σχέση με το Πυροσβεστικό Σώμα πάντα στην υπηρεσία του πολίτη από φυσικές καταστροφές κι όχι μόνο.