Δημοσχάκης Αναστάσιος

Το μήνυμα της ελευθερίας και της ασίγαστης ελληνικής δύναμης των εορτασμών της 14ης Μαϊου φέτος έφτασε και στις φυλακές της Ανδριανούπολης! Συνέντευξη στην Φωνή της Ελλάδας

Για την συγκινητική επίσκεψη που πραγματοποίησε μαζί με τον ευρωβουλευτή Μ.Κεφαλογιάννη στις φυλακές υψίστης ασφαλείας στην Ανδριανούπολη, μίλησε ο βουλευτής κι Επίτιμος Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ, Αναστάσιος Δημοσχάκης στην Η Φωνή Της Ελλάδας-voiceofgreece-ΕΡΤ

Συγκεκριμένα είπε:

• Στις 14 Μαϊου η καρδιά του Ελληνισμού χτυπούσε στην Θράκη, καθώς γιορτάσαμε τα 98 χρόνια απελευθέρωσης κι ενσωμάτωσης στον εθνικό κορμό, παρουσία σημαντικών πολιτειακών & πολιτικών προσωπικοτήτων της Χώρας .

• Με ευρωπαϊκό εισιτήριο και την ιδιότητα του Προέδρου της Μικτής Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Ε.Ε.-Τουρκίας, ο Μ.Κεφαλογιάννης συνάντησε τα δυο στελέχη του Ε.Σ. συγκινημένος από το σθένος και το φρόνημα που αναγνώρισε στα πρόσωπα τους.

• Η Τουρκία φαίνεται να αντιλαμβάνεται με μεγαλύτερη διαύγεια τις συνέπειες της παράνομης πολυήμερης κράτησης των Ελλήνων στρατιωτικών, που σχετίζονται με το προενταξιακή διαδικασία στους κόλπους της Ε.Ε. και το ιδιόρρυθμο κι ευνοϊκό τελωνειακό καθεστώς που απολαμβάνει!!

• Με την παρέμβαση του Κυριάκου Μητσοτάκη κι επισπεύδον το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα εκδόθηκε ένα ψήφισμα-καταπέλτης από το ευρωπαϊκό κοινοβούλιο, με συντριπτική πλειοψηφία υπέρ της απελευθέρωσης των δυο Ελλήνων στρατιωτικών.