Δημοσχάκης Αναστάσιος

“Το 2018 θα πρέπει να μας βρει όλους τους θεσμικούς εκπροσώπους του Έβρου ενωμένους σε κοινό μέτωπο διεκδικήσεων για τον τόπο μας”. Συνέντευξη στην Δέλτα TV

Για το ετήσιο κοινοβουλευτικό έργο του και τις διεκδικήσεις του αναφορικά με τα συμφέροντα του Έβρου, μίλησε στο Δελτίο Ειδήσεων της Δέλτα Τηλεόρασης Αλέξ/πολης ο βουλευτής κι Επίτιμος Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ., Αναστάσιος Δημοσχάκης.
 
Μεταξύ άλλων είπε:

 

  • Όλη η κυβερνητική πολιτική για το έτος 2017 στηρίχτηκε στην φοροληστρική επιδρομή και στην αναδιανομή της φτώχιας.
  • Όλος ο Έβρος όπως εκφράζεται από τους επαγγελματίες κι εμπόρους σε πόλεις & χωριά επιβεβαιώνει την πλήρη αποτυχία των κυβερνητικών επιλογών & πολιτικών. 
  • Μέσα από τον κοινοβουλευτικό έλεγχο πέτυχε να αναβαθμιστεί ο  Έβρος από την Β’ Κλιματική Ζώνη που ήταν , στην Α’ Ζώνη, με αποτέλεσμα να ωφεληθούν σημαντικά οι δικαιούμενες οικογένειες του γνωστού επιδόματος θέρμανσης .
  • Επίσης πέτυχε να αποδοθούν για πρώτη φορά τα προβλεπόμενα από το νόμο αντισταθμιστικά οφέλη (χρήματα & ρεύμα αντίστοιχα) των Αιολικών Πάρκων που λειτουργούν στις περιφέρειες των Δήμων Αλεξ/πολης & Σουφλίου καθώς και σε Χωριά αυτών.
  • Για το 2018 θα συνεχίσει  να αναδεικνύει μέσα από τον κοινοβουλευτικό έλεγχο θέματα που απασχολούν τους Εβρίτες & να διεκδικεί την ικανοποίηση δικαίων αιτημάτων προβάλλοντας με κάθε τρόπο τα συμφέροντα του Έβρου.
  • Θα επιδιώξει στην πράξη τη στενότερη συνεργασία με πνεύμα ομοψυχίας και ενότητας με όλους τους θεσμικούς παράγοντες και τους εκπροσώπους παραγωγικών φορέων & τάξεων του Νομού ώστε σχεδιασμένα & συγκροτημένα να φθάνουν τα μείζονα ζητήματα που απασχολούν τον Έβρο στην Βουλή με υπογραφές ‘υψηλής έντασης’.