Δημοσχάκης Αναστάσιος

Χρειάζονται τίμιες και ενωτικές λύσεις για το Νοσοκομείο Διδ/χου

Στη συνάντηση Φορέων και Συλλόγων Διδ/χου, Ορεστιάδας και Σουφλίου που έγινε χθες Παρασκευή (12/05) στο θέατρο «Ορφέας» στο Διδ/χο  με θέμα την αυτονομία του Νοσοκομείου Διδ/χου και τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει παραβρέθηκε ο Βουλευτής Έβρου και Επίτιμος Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ, Αν. Δημοσχάκης.

Στην παρέμβασή του τόνισε:

«Είναι θέμα αξιοπρέπειας και αποτελεί πράξη σεβασμού προς τους κατοίκους της Περιφέρειας Διδ/χου, Ορεστιάδας και Σουφλίου η εύρυθμη, αυτόνομη και αυτοτελής λειτουργία του Νοσοκομείου Διδ/χου.

Γι’ αυτό το λόγο πρότεινα και πάλι στους συναδέλφους μου, Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ του Νομού Έβρου, όταν οριστεί ξανά να συζητηθεί η σχετική Επίκαιρη Ερώτηση, η οποία  έχει αναβληθεί τρεις φορές με πρωτοβουλία του Υπουργού Υγείας, να καθίσουμε στα αυτά έδρανα στέλνοντας μήνυμα ενότητας και κοινής διεκδίκησης του καθολικού αιτήματος για την αυτονομία του Νοσοκομείου.

Επίσης, πρότεινα κατάθεση κοινής τροπολογίας, σε επερχόμενο Νομοσχέδιο, από τους 4 Βουλευτές του Έβρου προς τον αρμόδιο Υπουργό προκειμένου να γίνει αυτή αποδεκτή για υπερψήφιση. Αναμένουμε την απάντησή τους».