Δημοσχάκης Αναστάσιος

Εκδήλωση στα Βριλήσσια προς τιμή του Χρόνη Αηδονίδη

Με αφορμή την εκδήλωση που διοργάνωσε ο Πολιτιστικός και Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Βριλησσίων στο Θέατρο «Νταμάρι – Αλίκη Βουγιουκλάκη», όπου τιμήθηκε ο σπουδαίος Θρακιώτης λογογράφος Χρόνης Αηδονίδης ο Βουλευτής Έβρου κι Επίτιμος Αρχηγός της ΕΛ. ΑΣ, Αναστάσιος Δημοσχάκης έγραψε στα social media.

“Ο Πολιτιστικός και Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Βριλησσίων διοργάνωσε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά τα «Αηδονίδεια 2018», που ήταν αφιερωμένα στον καλό μου φίλο, σπουδαίο Θρακιώτη Λαογράφο και «Πρύτανη» της Θρακιώτικης Παράδοσης ΧΡΟΝΗ ΑΗΔΟΝΙΔΗ, ο οποίος είναι και μόνιμος κάτοικος του τοπικού Δήμου.

 

Χθες (11/06) το βράδυ έπεσε η αυλαία των εκδηλώσεων στο Θέατρο «Νταμάρι – Αλίκη Βουγιουκλάκη», όπου σε κλίμα συγκίνησης τιμήθηκε ο μεγάλος Δάσκαλος της Δημοτικής Μουσικής για την πολυετή προσφορά του. Ακούραστος έμεινε μέχρι τα μεσάνυχτα πάνω στη σκηνή, μαζί με τον μαθητή και συνεχιστή του, αλλά και επίσης καλό φίλο και συμμαθητή μου Βαγγέλη Δημούδη.

 

Προς το τέλος της εκδήλωσης, μου αφιέρωσε και το αγαπημένο τραγούδι της αείμνηστης Μητέρας μου: «Με γέλασανε τα πουλιά», το οποίο μπορείτε να απολαύσετε στο παρακάτω link https://www.youtube.com/watch?v=rA4tXUDBYdM&t