Δημοσχάκης Αναστάσιος

Εκδήλωση στο Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας για τη δωρεά χρηματικού ποσού για την οικονομική ενίσχυση του λογαριασμού αρωγής ορφανών τέκνων

Αναδημοσιεύουμε Δελτίο Τύπου της ΕΛ.ΑΣ. αναφορικά με την σημερινή εκδήλωση στο Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας για τη δωρεά χρηματικού ποσού προερχόμενου από τις πωλήσεις του βιβλίου του Βουλευτή Έβρου και Επίτιμου Αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ. Αν. Δημοσχάκη για την οικονομική ενίσχυση του λογαριασμού αρωγής ορφανών τέκνων:

“Εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας προς τιμήν του Επίτιμου Αρχηγού του Σώματος, Αντιστρατήγου ε.α. Δημοσχάκη Αναστάσιου και του εκδότη Φαίδωνα- Γρηγορίου Κυδωνιάτη, για τη δωρεά χρηματικού ποσού.

Η δωρεά προέρχεται από την κατά έτος διάθεση μέρους των κερδών από τις πωλήσεις και τα συγγραφικά δικαιώματα βιβλίου του Επίτιμου Αρχηγού, στον λογαριασμό αρωγής ορφανών τέκνων του προσωπικού της Ελληνικής Αστυνομίας, του Πυροσβεστικού Σώματος, των Συνοριακών Φυλάκων και των Ειδικών Φρουρών.

Στην εκδήλωση παρευρέθησαν ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Τσουβάλας, ο Προϊστάμενος του Κλάδου Οικονομοτεχνικής Υποστήριξης και Πρόεδρος του Ιδρύματος «Εξοχές της Ελληνικής Αστυνομίας, Υποστράτηγος Γεώργιος Κωτσάκης, η Διευθυντής του Ιδρύματος, Αστυνομικός Διευθυντής Αθανασία Κορκοντζέλου και λοιπά μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου.     

Ο Αρχηγός του Σώματος απένειμε στους δωρητές τιμητικές πλακέτες και εξέφρασε τις εγκάρδιες ευχαριστίες του, υπογραμμίζοντας τη σημασία και το κοινωνικό χαρακτήρα της προσφοράς τους.”

_P5A1275