Δημοσχάκης Αναστάσιος

Ελλιπές, προβληματικό και με ενδεχόμενους κινδύνους παραδόθηκε το τμήμα του Κάθετου Άξονα στους κατοίκους του Αμορίου Σουφλίου!

Ο Βουλευτής Έβρου και Επίτιμος Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ, Αναστάσιος Δημοσχάκης, κατέθεσε στο προεδρείο της Βουλής Κοινοβουλευτική Αναφορά, παραθέτοντας επιστολή-διαμαρτυρία των κατοίκων της δημοτικής κοινότητας Αμορίου αναφορικά με τις κατασκευαστικές ελλείψεις και τις εκκρεμότητες που διαπιστώνονται στο τμήμα του Κάθετου Άξονα που διέρχεται την κοινότητά τους.

Συγκεκριμένα οι κάτοικοι της περιοχής διαπιστώνουν ότι η νέα περιφερειακή οδός δυστυχώς δεν κατασκευάστηκε με ορθή μέριμνα όσον αφορά την αντιπλημμυρική προστασία, την φροντίδα για την ασφαλή διέλευση των πεζών καθώς και την κατασκευή του ανισόπεδου κόμβου της περιοχής. Επιπλέον δεν έχουν αποκατασταθεί οι περιφερειακοί δρόμοι, δεν έχει ενισχυθεί η παλιά γέφυρα, ενώ προτείνεται και η κατασκευή εναέριας πεζογέφυρας.

Ο πολυαναμενόμενος Κάθετος Άξονας φαίνεται να δημιούργησε μια σειρά προβλημάτων τα οποία χρίζουν αντιμετώπισης, προκειμένου ο νέος δρόμος να εκπληρώσει τις προσδοκίες των κατοίκων ως προς την ασφάλεια και την χρησιμότητά του.

Διαβάστε την σχετική επιστολή εδώ.