Δημοσχάκης Αναστάσιος

Η άμεση προσφυγή σε εκλογές είναι η μόνη λύση, για μια Κυβέρνηση σε αποδρομή & σε διαρκή αλληλοκατηγορία! Συνέντευξη στο KONTRA CHANNEL…

Σε εκρηκτικό κι άκρως δυναμικό κλίμα διεξήχθη η συζήτηση που έλαβε χώρα στα στούντιο του Kontra Channel, όπου παρέστη ο βουλευτής κι Επίτιμος Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ., Αναστάσιος Δημοσχάκης.

Στις τοποθετήσεις του ανέφερε τα εξής:

•Παρακολουθούμε έντρομοι μια κυβέρνηση σε αποδρομή, παραιτήσεις-παύσεις υπουργών, επικίνδυνη διγλωσσία σε εθνικά θέματα, ασύδοτη συμπεριφορά κορυφαίων υπουργών, γεγονότα που δρομολογούν ηχηρές εξελίξεις.

•Δυστυχώς επαληθεύτηκε η αγωνία του Προέδρου της Ν.Δ. Κυριάκου Μητσοτάκη όσον αφορά τις εξελίξεις στο ζήτημα των Σκοπίων, καθώς στην γειτονική χώρα εξασφαλίστηκε η κοινοβουλευτική πλειοψηφία υπέρ της Συμφωνίας παραχάραξης της Ιστορίας μας ενώ τα δύσκολα για την Χώρα μας έπονται….

•Είναι τουλάχιστον λυπηρή η εικόνα ενός πρωθυπουργού να ανέχεται δυο πρωτοκλασάτους υπουργούς του να αλληλοκατηγορούνται για κακοδιαχείριση μυστικών κονδυλίων, χωρίς να αντιδρά και χωρίς να δίνει τις απαραίτητες εξηγήσεις στον ελληνικό λαό.

•Η διαχείριση του μεταναστευτικού – προσφυγικού ζητήματος αποτελεί μία ακόμη παταγώδης αποτυχία της κυβέρνησης σε βάρος των νησιών του Β/Α Αιγαίου αλλά και του Έβρου, όπου οι ροές των ταυτισμένων οικ. μεταναστών και προσφύγων πολέμου αυξάνονται ραγδαία.

Περισσότερα μπορείτε να ακούσετε στα αποσπάσματα των δηλώσεων που ακολουθούν: