Δημοσχάκης Αναστάσιος

Εκχωρήθηκε και νομότυπα η ιδιοκτησία και η απευθείας πλέον είσπραξη των εσόδων του βιβλίου ‘Από τον Έβρο…στην Κατεχάκη’ – Δηλώσεις στην ΕΡΑ Ορεστιάδας

Για την ουσιαστική εκχώρηση της ιδιοκτησίας & της απευθείας είσπραξης εσόδων, του βιβλίου του “Από τον Έβρο… στην Κατεχάκη” στους δικαιούχους , που εξ’ αρχής είχαν οριστεί ως επωφελούμενοι, μίλησε σήμερα στην ΕΡΑ Ορεστιάδας ο βουλευτής κι Επίτιμος Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ Αναστάσιος Δημοσχάκης
• Η υπόσχεση του γίνεται και τυπικά πραγματικότητα με την νομική εκχώρηση των δικαιωμάτων του βιβλίου ‘Από τον Έβρο…στην Κατεχάκη’, τα έσοδα του οποίου θα διαχειρίζονται πλέον απευθείας οι φορείς στους οποίους γίνεται η εκχώρηση.

• Οι δικαιούχοι, όπως έχει υποσχεθεί από την αρχή, είναι το ίδρυμα “Εξοχές της ΕΛ. ΑΣ” στους κόλπους του οποίου λειτουργεί λογαριασμός για τα ανήλικα ορφανά αστυνομικών και πυροσβεστών, που έπεσαν σε ώρα καθήκοντος, καθώς επίσης και το Κέντρο Θρακικών Μελετών- Εταιρεία Θρακικών Μελετών με σκοπό τη σύνταξη & την εκπόνηση μελετών για την πρόοδο & την ανάπτυξη της Θράκης.

• Παρέδωσε και τυπικά την διαχείριση των εσόδων του βιβλίου στους νέους ιδιοκτήτες των πνευματικών δικαιωμάτων ενώ ο ίδιος διατηρεί την ευθύνη της προβολής του βιβλίου καθώς και την διαδικασία επανέκδοσης του, η οποία θα υλοποιηθεί άμεσα καθώς και την ενδεχόμενη ηλεκτρονική έκδοση αυτού.

• Το βιβλίο είναι η σφραγίδα μια ολόκληρης ζωής, μιας επαγγελματικής πορείας, το απόσταγμα της εμπειρίας από την την διαχείριση κρίσιμων και “γευστικών” περιστατικών σε συνεργασία με προσωπικότητες της εποχής με τις οποίες είχε την τύχη να συναντηθεί !

• Η επικείμενη αυριανή προγραμματισμένη επίσκεψη του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου στην Σαμοθράκη για την επέτειο της απελευθέρωσής της έχει υψηλή συμβολική αξία και όχι μόνο.

• Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας με την εμβέλεια της προσωπικότητάς του και την πρόσβαση σε θεσμικά πρόσωπα μπορεί να συμβάλλει στην επίλυση προβλημάτων της Σαμοθράκης και να προσφέρει ουσιαστική υπηρεσία στο τόπο μας!