Δημοσχάκης Αναστάσιος

Θεατρική παράσταση η ρήξη Α.Τσίπρα και Π.Καμμένου! Εμπαίζουν τον ελληνικό λαό και προετοιμάζονται για την επόμενη μέρα των εκλογών… – Συνέντευξη στον Status FM

Για τη… στημένη διαμάχη του Πρωθυπουργού με τον Π.Καμμένο και το σόου που έστησαν στη Βουλή, για το Πρωτόκολλο Προσχώρησης των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ, για τη συνάντηση του με τους επαγγελματίες και τους καταστηματάρχες στην Ορεστιάδα, αλλά και για το γεγονός ότι οι κυνηγοί θεωρούνται μειωμένης υπευθυνότητας από την Κυβέρνηση μίλησε σήμερα (11/02) στον Ρ/Σ Status FM 94,2 ο Βουλευτής Έβρου κι Επίτιμος Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ, Αναστάσιος Δημοσχάκης.

Συγκεκριμένα είπε ότι

  • Οι Αλέξης Τσίπρας και Π.Καμμένος έστησαν θεατρική παράσταση στη Βουλή, εμπαίζουν τον ελληνικό λαό και προετοιμάζονται για την επόμενη μέρα των εκλογών.
  • Δεν είναι ειλικρινής η ρήξη τους και οι δύο τους θα ξανασυνεργαστούν στο μέλλον για να αντισταθούν σε μια κυβέρνηση ανασυγκρότησης της ΝΔ..
  • Η σημερινή Κυβέρνηση παγιδεύει και ναρκοθετεί όλες τις ενδεχόμενες πολιτικές εξόδου από την καταστροφή που θέλει να εφαρμόσει η Ν Δ.
  • Πλήττεται το κύρος της πολιτικής & του πολιτικού κόσμου από τις οβιδιακές μεταμορφώσεις των ανεξάρτητων δήθεν Βουλευτών, που προσχώρησαν στην Κυβέρνηση της μειοψηφίας.
  • Με τη Συμφωνία των Πρεσπών, που είναι μια ετεροβαρής συμφωνία σε βάρος των εθνικών συμφερόντων, μπαίνουν τα θεμέλια του αλυτρωτισμού που είναι το όνομα, η εκχώρηση της μακεδονικής ταυτότητας και μακεδονικής γλώσσας.
  • Ο Κ.Μητσοτάκης έχει τονίσει κατ’ επανάληψη ότι ως αυριανός Πρωθυπουργός θα βάλει βέτο στην ενταξιακή διαδικασία των Σκοπίων στην Ε.Ε., εφόσον κρίνει ότι δεν εξυπηρετούνται τα εθνικά συμφέροντα
  • Έχει προγραμματίσει σήμερα συνάντηση με επαγγελματίες και καταστηματάρχες στην Ορεστιάδα για να ακούσει τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι αγορές στον Βόρειο και Κεντρικό Έβρο.
  • Το1986 ο ίδιος ως νέος αξιωματικός της Διεύθυνσης Κρατικής Ασφάλειας του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ πρότεινε και πέτυχε την λειτουργία του Τελωνείου Καστανιών επί 4ωρο το 24ωρο γιατί με Απόφαση του ΥΔΤ ο Αστυνομικός Σταθμός Ελέγχου Δ/ρίων Καστανιών χαρακτηρίστηκε ως περιορισμένου χρόνου λειτουργίας (4ώρο την ημέρα) ώστε να αναχαιτιστεί η καταναλωτική κυκλοφορία προς τη γειτονική αγορά.
  • Οι κυνηγοί είναι και έφεδροι και εθνοφύλακες και είναι παράλογο να μην μπορούν να κατέβουν μέχρι το πρώτο αντιπλημμυρικό ανάχωμα πριν το ποτάμι του Έβρου προστατεύοντας με την παρουσία τους τα ευαίσθητα σύνορα μας .
  • Στην απάντηση των αρμοδίων Υπουργείων, στη σχετική γραπτή Ερώτηση που είχε καταθέσει, αποδεικνύεται ότι οι κυνηγοί αντιμετωπίζονται από την Κυβέρνηση ως… μειωμένης υπευθυνότητας.
  • Ο ίδιος ασχολείται αποκλειστικά και δημιουργικά με τα καθήκοντα που του έχει αναθέσει ο λαός του Έβρου, χωρίς να εμπλέκεται στις εσωκομματικές διαδικασίες για τους υπόλοιπους υποψήφιους του Νομού στις εκλογές.
  • Περίπου 2 εκ. ψηφοφόροι από το 2004-15 αποχώρησαν απογοητευμένοι και οργισμένοι σταδιακά από τις κάλπες και γι’ αυτό το λόγο απευθύνει προσκλητήριο και τους καλεί να ασκήσουν αυτή τη φορά το εκλογικό τους δικαίωμα, καθώς η αποχή σημαίνει συνενοχή κι αποτελεί στήριξη της σημερινής Κυβέρνησης …

Ακούστε τη συνέντευξη εδώ