Δημοσχάκης Αναστάσιος

Μία νέα ζοφερή πραγματικότητα θα βιώσει ο Έβρος κι όλη η χώρα εξαιτίας της ειρηνικής επίθεσης μεταναστευτικών & προσφυγικών ροών που ήδη δέχεται με αυξανόμενο & εφιαλτικό ρυθμό’. Συνέντευξη στο STATUS FM

Η σύσκεψη των αρμοδίων στελεχών της Ν.Δ. για το μεταναστευτικό υπό τον Πρόεδρο Κ.Μητσοτάκη, η σχετική Γραπτή Ερώτηση αλλά και το δυσμενές μέλλον όπως αυτό διαφαίνεται από τις αυξανόμενες εισροές ταυτισμένων αλλοδαπών στην χώρα μας, ήταν το αντικείμενο της συνέντευξης του βουλευτή κι Επίτιμου Αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ., Αναστάσιου Δημοσχάκη στο ρ/σ StatusRadio 94.2.

Συγκεκριμένα είπε:

•Η προγραμματισμένη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε χθες (24/4) υπό τον Πρόεδρο Κ. Μητσοτάκη & με την συμμετοχή των αρμόδιων Τομεαρχών & βουλευτών της Ν.Δ. αφορά τον νέο μεταναστευτικό νόμο που ήδη ετέθη υπό συζήτηση στην βουλή των Ελλήνων.
•Ο ίδιος κατέθεσε σχετική Γραπτή Ερώτηση την οποία συνυπέγραψαν 30 βουλευτές της Ν.Δ., υπογραμμίζοντας ότι ο ρυθμός αύξησης των μεταναστευτικών ροών είναι επικίνδυνα αυξημένος και η κατάσταση εξελίσσεται εκτός ελέγχου.
•Ο Έβρος και κατ’ επέκταση όλη η χώρα βρίσκεται μπροστά σε πρωτόγνωρες και δυσάρεστες εξελίξεις εξαιτίας της δογματικής κι ανίκανης πολιτικής της κυβέρνησης να χειριστεί αποτελεσματικά το ζήτημα.
•Η μεταναστευτική πολιτική του ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ εξαντλήθηκε στην ίδρυση ενός υπουργείου άνευ αντικειμένου και σε αδιαφανείς διαδικασίες με πολυδάπανο φιλανθρωπικό μανδύα!
•Οι προσφυγικοί και μεταναστευτικοί δρόμοι χρησιμοποιούνται συνήθως για να διαπιστωθεί η ευπάθεια των αντιπάλων κι ενδεχομένως να μετατραπούν αυτοί σε πολεμικούς δρόμους!

Περισσότερα μπορείτε να ακούσετε στο ηχητικό απόσπασμα που ακολουθεί: