Δημοσχάκης Αναστάσιος

Ο Έβρος μπορεί να μετεξελιχθεί σε συγκοινωνιακό κόμβο, γεγονός που θα οδηγήσει στην οικονομική ανάπτυξή του. Eγκαίνεια της 18ης Διεθνούς Εμπορικής Έκθεσης Alexpo!

Στα εγκαίνια της 18ης Διεθνούς Εμπορικής Έκθεσης ALEXPO 2018 στην Αλεξ/πολη παραβρέθηκε χθες (15/06) το βράδυ ο Βουλευτής Έβρου κι Επίτιμος Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ, Αναστάσιος Δημοσχάκης, εκπροσωπώντας τον Πρόεδρο της Ν Δ, Κυριάκο Μητσοτάκη.
Επισκέφτηκε όλα τα περίπτερα της Έκθεσης και συνομίλησε με τους εκθέτες που του παρουσίασαν τα προϊόντα τους, αλλά και τους επισκέπτες που παρευρίσκονταν εντός αυτών!
Στον χαιρετισμό του υπογράμμισε ότι:

·   Ο Έβρος αποτελεί πύλη εισόδου και εξόδου από και προς Ανατολή καθώς και προς Βορρά, καθόσον πρέπει να εκμεταλλευτεί αυτό το πλεονέκτημα.
·   Ο Νομός μπορεί να εξελιχθεί σε συγκοινωνιακό κόμβο, μέσα από τη σύζευξη των συγκοινωνιών, γεγονός που θα οδηγήσει στην οικονομική του ανάπτυξη κι αυτόν της Περιφέρειας !
·   Η χώρα μας πρέπει να εκμεταλλευτεί τον νέο σιδηροδρομικό άξονα Μπακού – Βιέννης και να γίνουν οι κατάλληλες ενέργειες από την Κυβέρνηση, ώστε να περάσει αυτή μέσα από το Πύθιο και το Ορμένιο, κάτι το οποίο ανέδειξε ο ίδιος μέσω σχετικής γραπτής Ερώτησης.
·  Σημαντικό επενδυτικό πεδίο αποτελούν οι ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, τα γεωθερμικά πεδία, οι καλλιεργήσιμες πεδιάδες, η θάλασσα, το βουνό, καθώς και οι ανεκμετάλλευτες φυσικές ομορφιές της περιοχής με τους ιστορικούς αρχαιολογικούς ανεκτίμητους θησαυρούς!
·  Ο ίδιος στρατεύεται στην προσπάθεια για την ανάπτυξη του Έβρου και την προβολή των προϊόντων της ευλογημένης και πλούσιας γης που θα οδηγήσει στην ανάκαμψη της τοπικής οικονομίας μέσα από τα εξαιρετικά προϊόντα που προέρχονται από την καινοτομία, πρωτοτυπία και την οικολογία!