Δημοσχάκης Αναστάσιος

Πολιτική ‘φαρσοκωμωδία’ χωρίς ιστορικό προηγούμενο το μπαράζ πολιτικών μετακινήσεων από κόμμα σε κόμμα κι από ψηφοφορία σε ψηφοφορία…. Συνέντευξη στον Status Radio 94,2

Για τις πρόσφατες  ανήκουστες  πολιτικές μετακινήσεις-μεταγραφές που παρατηρήθηκαν στο ελληνικό κοινοβούλιο τις τελευταίες ημέρες, αλλά και τον ευτελισμό των κοινοβουλευτικών διαδικασιών & θεσμών μίλησε στο ρ/σ Status Radio 94,2 o βουλευτής κι Επίτιμος Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ., Αναστάσιος Δημοσχάκης.
Συγκεκριμένα είπε:
  • Η χώρα μας διέρχεται μια σοβαρή πολιτική ανατάραξη κι αστάθεια που κλιμακώνεται σε όλη την διάρκεια διακυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, κάτι που αποτελεί και την αιτιολογική βάση του αιτήματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης για εκλογές. 
  • Η διαχείριση των εθνικών θεμάτων από την κυβέρνηση υπήρξε εσωστρεφής, χωρίς εθνική συνεννόηση και συναίνεση, προκειμένου να επιτύχει ένα αρραγές εθνικό μέτωπο διαπραγμάτευσης, γεγονός που αξιοποίησε επιτυχώς η γειτονική χώρα. 
  • Η ΝΔ διαθέτει σαφή και κρυστάλλινη θέση σε ότι αφορά τα εθνικά μας ζητήματα, ενώ η Συμφωνία των Σκοπίων δυστυχώς είναι εθνικά επιζήμια κάτι που ο χρόνος και η ιστορία θα αποδείξει δυστυχώς με δυσάρεστες συνέπειες για τα εθνικά  μας συμφέροντα!!
  • Οι απειλές εναντίον των βουλευτών είναι καταδικαστέες, αξιόποινες και μη αποδεκτές από τις δημοκρατικές δυνάμεις της πατρίδας, αν και η παρούσα κυβέρνηση αποτέλεσε πυρήνα διδαχής παρόμοιων πρακτικών.
  •  
    Περισσότερα μπορείτε να ακούσετε στο ηχητικό που ακολουθεί: