Δημοσχάκης Αναστάσιος

Σε κατάσταση πολιορκίας η Αθήνα! Η Ν Δ θα σπάσει τα άβατα της ανομίας και τα ορμητήρια της βίας…

Στην απόλυτα πετυχημένη εκδήλωση που διοργάνωσε χθες (16/10) η ΔΗΜ.ΤΟ. Αχαρνών – Θρακομακεδόνων  με θέμα την παραβατικότητα, τις έκνομες δραστηριότητες και τις παράνομες δραστηριότητες παραβρέθηκε ως ομιλητής ο Βουλευτής Έβρου κι Επίτιμος Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ, Αναστάσιος Δημοσχάκης, μαζί με τον Βουλευτή της Αττικής και πρώην Υπουργό Μάκη Βορίδη .

Στην εκδήλωση έδωσαν τον παρών ο Βουλευτής Αττικής, Αθανάσιος Μπούρας, ο Βουλευτής Επικρατείας και Τομεάρχης Υγείας, Βασίλης Οικονόμου, η Βουλευτής Αττικής, Γεωργία Μαρτίνου, Θεσμικοί Φορείς και εκπρόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, εκπρόσωποι σωματείων, τοπικοί κομματικοί παράγοντες, αλλά και πολλοί κάτοικοι που με τις καίριες παρεμβάσεις τους συμμετείχαν σε ένα ζωντανό διάλογο.

Ο Βουλευτής τόνισε μεταξύ άλλων στην ομιλία του ότι:

  • Έχει δημιουργηθεί η αίσθηση στην κοινωνία ότι έχει εξοικειωθεί με την ανεξέλεγκτη δράση εγκληματικών ομάδων.
  • Η πρόσφατη δολοφονία του δικηγόρου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου απέδειξε με τον πιο τραγικό τρόπο ότι η κατάσταση με την παραβατικότητα έχει ξεφύγει εκτός ελέγχου και πως η ανομία αποτελεί καθημερινό φαινόμενο στην Αθήνα και στα προάστια.
  • Βρίσκεται σε κατάσταση πολιορκίας η πρωτεύουσα με τους «μπαχαλάκηδες» να επιδίδονται καθημερινά σε «πάρτι και ασκήσεις βίας».
  • Ο ΣΥΡΙΖΑ εφήρμοσε τη λογική των ανοικτών συνόρων με αποτέλεσμα να εγκλωβιστούν στη χώρα μας χιλιάδες πρόσφυγες και ταυτισμένοι αλλοδαποί, δημιουργώντας ένα εκρηκτικό μείγμα παραβατικότητας.
  • Η εγκληματικότητα έχει χτυπήσει κόκκινο στις Αχαρνές – Θρακομακεδόνες και στη Δ. Αττική γενικότερα κι έπρεπε να σκοτωθεί ένας 11χρονος μαθητής για να αφυπνιστεί η Πολιτεία;
  • Η παραβατικότητα ανθεί στους καταυλισμούς , όπου βρίσκεται σχεδόν σε ημερήσια διάταξη το εμπόριο ναρκωτικών, η διακίνηση όπλων κ.ά
  • Η εσωτερική ασφάλεια της χώρας έχει πληγεί ανεπανόρθωτα από το τρίπτυχο της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ: κοσμοσυρροή αλλοδαπών με παραβατική συμπεριφορά, ελεύθερη δράση έκνομων οργανωμένων ομάδων & η απελευθέρωση εκπροσώπων του πλέον σκληρού εγκλήματος με το Νόμο Παρασκευόπουλου.
  • Εξαιρετική δουλειά κάνουν τα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ κι αυτό φαίνεται κι από την πρόσφατη περίπτωση της εξιχνίασης της γνωστής απαγωγής.
  • Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει δώσει μεγάλη προτεραιότητα στον τομέα της Ασφάλειας και της ειρήνης στη Χώρα κι έχει αναπτύξει τους άξονες που περιλαμβάνονται στο υπό κατάρτιση κυβερνητικό πρόγραμμα της Ν Δ.