Δημοσχάκης Αναστάσιος

Το Ανώτατο όργανο της Ελληνικής Ομογένειας, το Προεδρείο της Παγκόσμιας Διακοινοβουλευτικής Ένωσης Ελληνισμού (Πα.Δ.Ε.Ε) επισκέπτεται την Πέμπτη τον Έβρο για να γνωρίσει και να τιμήσει τον τόπο μας!!

Για την πρωτόγνωρη επίθεση που δέχεται το ανώτατο εκπαιδευτικό ίδρυμα της Θράκης, το ΔΠΘ, από τον αρμόδιο Υπουργό και με την έγκριση του Πρωθυπουργού, αλλά και την επικείμενη επίσκεψη του Προεδρείου της Παγκόσμιας Διακοινοβουλευτικής Ένωσης Ελληνισμού μίλησε ο βουλευτής κι Επίτιμος Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ., Αναστάσιος Δημοσχάκης στο StatusRadio 94.2.

Stavros Apostolidis, Παγκόσμια Διακοινοβουλευτική Ένωση Ελληνισμού

Συγκεκριμένα είπε:

  • Ο Υπουργός Παιδείας, εκτελώντας εντολές του Πρωθυπουργού, δίνει χαριστικές βολές στο Δ.Π.Θ. με κορωνίδα την ίδρυση τέταρτης Νομικής Σχολής στην Πάτρα.
  • Γυρνά την πλάτη στην ανάπτυξη της ΠΑΜΘ & υπαγάγει τα ΤΕΙ Καβάλας, Δράμας και Διδ/χου στο Διεθνές Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, αδιαφορώντας για την εδαφική και διοικητική συσχέτιση – ταύτιση των ιδρυμάτων με τον φυσικό – γεωγραφικό χώρο στον οποίο ανήκουν!
  • Μετέφερε το Μεταπτυχιακό πρόγραμμα εξειδίκευσης εκπαιδευτικών από το ΔΠΘ στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης!
  • Αγνόησε επιδεικτικά τα 14 παιδιά της Σαμοθράκης & τα εκδικήθηκε γιατί δεν τα συμπεριέλαβε στις ευνοϊκές ρυθμίσεις όσον αφορά την εισαγωγή τους στα ΑΕΙ-ΤΕΙ, όπως έκανε για τους τελειόφοιτους μαθητές λυκείου άλλων περιοχών, που κηρύχθηκαν σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, λόγω ακραίων καιρικών φαινομένων όπως ακριβώς και στην Σαμοθράκη!
  • Το Προεδρείο της Παγκόσμιας Διακοινοβουλευτικής Ένωσης Ελληνισμού καταφθάνει την προσεχή Πέμπτη στον Έβρο, προκειμένου να γνωρίσει τον Έβρο, τα προβλήματα, τις δυνατότητες και σίγουρα θα γίνουν καλοί πρεσβευτές του τόπου μας σε όλο τον κόσμο!!
  • Πρόκειται για μια σπουδαία επίσκεψη, καθώς διακεκριμένοι Βουλευτές & Γερουσιαστές Ελληνικής καταγωγής από όλο τον κόσμο, οι οποίοι διαπρέπουν στα Κοινοβούλια και στις Γερουσίες των χωρών τους, θα έρθουν στο Έβρο για να γίνουν κοινωνοί και εκτιμώ καλοί προβολείς της περιοχής μας!!

Περισσότερα μπορείτε να ακούσετε στο ηχητικό που ακολουθεί: