Δημοσχάκης Αναστάσιος

Το εποικοδομητικό ταξίδι με την Κοινοβουλευτική Ομάδα Φιλίας Ελλάδας- Βελγίου στις Βρυξέλλες και η παρουσία της Ν.Δ. στην Θράκη! Συνέντευξη στην Φωνή της Ελλάδας!

Για το εξαιρετικά χρήσιμο ταξίδι που πραγματοποίησε στο Βέλγιο με την Κοινοβουλευτική Ομάδα Φιλίας Ελλάδας- Βελγίου αλλά και την κινητικότητα της ηγεσίας της ΝΔ στην Θράκη, μίλησε στην Φωνή της Ελλάδας, ο βουλευτής κι Επίτιμος Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ., Αναστάσιος Δημοσχάκης:

Συγκεκριμένα είπε ότι:

• Στην επίσκεψη του στις Βρυξέλλες, με την Κοινοβουλευτική Ομάδα Φιλίας Ελλάδας- Βελγίου, αντάλλαξε χρήσιμες απόψεις με τους επικεφαλής Επιτροπών για σοβαρά ζητήματα.

• Συζητήθηκαν μεταξύ άλλων το μεταναστευτικό – προσφυγικό, τα εθνικά θέματα, όπως είναι οι παρενέργειες της Συνθήκης των Πρεσπών, τα ελληνοτουρκικά αλλά και τα περιθώρια περαιτέρω ανάπτυξης σε διάφορα οικονομικά πεδία.

•Στην εκδήλωση της υπερδραστήριας τοπικής Ελληνικής Κοινότητας, με τον Σύλλογο Ελλήνων Υπαλλήλων Διεθνών Οργανισμών, τέθηκε το θέμα των προσεχών Ευρωβουλευτικών Εκλογών καθώς και το διακύβευμα αυτών!

•Υπογραμμίστηκε για άλλη μια φορά το αίτημα των Ελλήνων του εξωτερικού να αποκτήσουν δικαίωμα ψήφου, αίτημα το οποίο η παρούσα κυβέρνηση αγνοεί επιδεικτικά.

•Αποτελεί δέσμευση της ΝΔ, ως επόμενη κυβέρνηση, να νομοθετήσει το δικαίωμα ψήφου των Ελλήνων του εξωτερικού, με σχέδιο και προϋποθέσεις!

• Η ηγεσία της Ν.Δ. βρέθηκε κοντά στους Θρακιώτες και τους Εβρίτες, τόσο με την περιοδεία (14/03) του προέδρου Κυριάκου Μητσοτάκη στην Θράκη, όσο και την αντίστοιχη που έκανε ο αντιπρόεδρος Άδωνις Γεωργιάδης (21/03) στον Β/Έβρο.

• Ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης υπογράμμισε την πρόθεση του, ως μελλοντικός πρωθυπουργός, να αντιμετωπίσει τα ζητήματα του Έβρου με βασικό γνώμονα την εθνική τους διάσταση.

Περισσότερα μπορείτε να ακούσετε στο ηχητικό που ακολουθεί: