Δημοσχάκης Αναστάσιος

H αδέξια κι ανίκανη εξωτερική πολιτική της κυβέρνησης ‘ανοίγει΄ τις επιθετικές ορέξεις στις προκλητικές τοποθετήσεις της γειτονικής Τουρκίας. Συνέντευξη στο STATUSRADIO

Για μια αδέξια κι επικίνδυνη εξωτερική πολιτική της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ως προς την γείτονα Τουρκία και τις δυσμενείς συνέπειες για την χώρα μας, μίλησε ο βουλευτής κι Επίτιμος Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ., Αναστάσιος Δημοσχάκης στο ρ/σ StatusRadio 94.2 της Αλέξ/πολης.

Συγκεκριμένα είπε:

•Η προκλητική ρητορική της Τουρκίας τρέφεται από τις αδέξιες κι ανίκανες κινήσεις εξωτερικής πολιτικής της κυβέρνησης, που επιτρέπει επισκέψεις όπως αυτή του αρχηγού του αντιπολίτευσης κ. Ιντζέ, στον οποίο δόθηκε άδεια για προεκλογική επίσκεψη-περιοδεία!

•Εν όψει των Τουρκικών εκλογών κορυφώνονται οι λεκτικές εκτροπές & ανορθογραφίες από τους εκπροσώπους της πολιτικής σκηνής του γειτονικού κράτους.

•Η Ελληνική επικράτεια & οι κάτοικοι αυτής φυλάσσονται επαρκώς από τα Σ.Α. & το κράτος μας λειτουργεί στο πλαίσιο της Ε.E., στο κοινοβούλιο της οποίας οι ευρωβουλευτές της Ν.Δ. έχουν αναδείξει την τελευταία επιθετική ρητορική που επιδεικνύουν κυβερνητικοί τουρκικοί παράγοντες εξ αιτίας της δικαστικής απόφασης για τους οκτώ!

•Οι βαρύγδουπες δηλώσεις του ΥΠΕΘΑ, θα πρέπει να αντικατασταθούν από ουσιαστικές ενέργειες και τοποθετήσεις για το ζήτημα των δυο στρατιωτικών μας, οι οποίοι εξακολουθούν να κρατούνται παρανόμως στις φυλακές υψίστης ασφαλείας της Αδριανούπολης .

•Οι επικίνδυνες τοποθετήσεις για casus belli από τον αντιπρόεδρο των ΑΝΕΛ Παναγιώτη Σγουρίδη αποδεικνύουν τις εσωτερικές αντιφάσεις, την ανευθυνότητα κι επικινδυνότητα των στελεχών της κυβέρνησης, τόσο αυτών που κάνουν τέτοιου είδους δηλώσεις όσο κι αυτών που τις επιτρέπουν!!

Περισσότερα μπορείτε να ακούσετε στο ηχητικό απόσπασμα που ακολουθεί: