Δημοσχάκης Αναστάσιος

H συλλειτουργία των δυο Νοσοκομείων του Έβρου, Διδυμοτείχου κι Αλεξανδρούπολης αποδεικνύεται αναποτελεσματική! Το Νοσοκομείο Διδυμοτείχου φθίνει συνεχώς σε δυνατότητα παροχής υπηρεσιών υγείας!’ Συνέντευξη στη Δημοτική Τηλεόραση Ορεστιάδας

To Νοσοκομείο Διδυμοτείχου, η παύση λειτουργίας της Ορθοπεδικής κλινικής, το πάγιο αλλά ανεκπλήρωτο αίτημα του Κεντρικού & Β/Έβρου για αυτονόμηση του Νοσοκομείου, ήταν το περιεχόμενο της συνέντευξης του βουλευτή κι Επίτιμου Αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ., Αναστασίου Δημοσχάκη στο δελτίο ειδήσεων της Δημοτική Ραδιοτηλεόραση Ορεστιάδας.

Συγκεκριμένα είπε:

• Η Νέα Γραπτή ερώτηση που κατέθεσε για το Νοσοκομείο Διδυμοτείχου έχει στόχο να θέσει για άλλη μια φορά την κυβέρνηση προ των ευθυνών της για τα λειτουργικά προβλήματα των κλινικών του Νοσοκομείου.

• Οι κλινικές του νοσοκομείου είναι σε πλήρη διάλυση ενώ το επιστημονικό κλπ προσωπικό είναι σε εξόντωση από τις εξαντλητικές εφημερίες που ξεπερνούν τον επιτρεπόμενο αριθμό.

• Τα προβλήματα γνωστοποιούνται τόσο από τους εργαζομένους σε αυτό όσο κι από τους κατοίκους του των τριών Δήμων (Διδ/χου, Ορεστιάδας & Σουφλίου) οι οποίοι δεν λαμβάνουν την Νοσοκομειακή περίθαλψη που τους αξίζει, ενώ πολλά περιστατικά μεταφέρονται στο Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης.

• Εφόσον το Νοσοκομείο Διδυμοτείχου εξακολουθεί να λειτουργεί στους κόλπους του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης η κοινή διοίκηση όφειλε να επιλύει τα προβλήματα και να εξασφαλίζει για την εύρυθμη λειτουργία των δυο ιδρυμάτων.

• Επικαιροποιεί για άλλη μια φορά το πάγιο αίτημα του Κεντρικού & Β/Έβρου για αυτονόμηση κι αυτοτέλεια του Νοσοκομείου Διδυμοτείχου.

• Είναι διπλά χαρούμενος & υπερήφανος για την επιλογή του Αντιστρατήγου Τερζούδη Σωτήρη στη θέση του νέου Αρχηγού του Πυροσβεστικού Σώματος, με καταγωγή από τους Μεταξάδες Έβρου, μια θέση που κέρδισε με την αξία, την εργατικότητα και την αφοσίωσή του στο υπηρεσιακό καθήκον & στο αξίωμα του! Ευχόμενος στο τέλος από καρδιάς να έχει απεριόριστη δύναμη & καλή τύχη κατά τη διάρκεια της Θητείας του!