Δημοσχάκης Αναστάσιος

H EBZ δεν σώζεται με υποκριτικές λύσεις και παλινωδίες! Οι αγρότες μας πρέπει να απαλλαγούν από τα άδικα & δυσανάλογα κόστη των ΓΟΕΒ-ΤΟΕΒ! Συνέντευξη στο Ράδιο Έβρος

Η κυβερνητική υποκρισία όσον αφορά την διάσωση της ΕΒΖ, η θεσμική επίλυση των προβλημάτων των ΓΟΕΒ-ΤΟΕΒ προκειμένου να ελαφρυνθούν οικονομικά οι αγρότες & φυσικά το εθνικό ζήτημα της κράτησης των δυο Ελλήνων στην Τουρκία, ήταν το περιεχόμενο των δηλώσεων του βουλευτή κι Επίτιμου Αρχηγού Αναστασίου Δημοσχάκη στο ΡΑΔΙΟ ΕΒΡΟΣ.

Συγκεκριμένα ανέφερε:

•Ελπίζει μετά από τέσσερις φορές που έχει ήδη αναβληθεί η συζήτηση για την ΕΒΖ στην Βουλή, ο αρμόδιος Υπουργός να προσέλθει για να δώσει απαντήσεις.

•Η κυβέρνηση μοιράζει εκ του πονηρού εκπρόθεσμα τευτλόσπορο στους αγρότες προκειμένου να δημιουργήσει τετελεσμένο όσον αφορά την παραγωγή και την λειτουργία των εργοστασίων.

•Με Επίκαιρη Ερώτηση που κατατέθηκε κι αφορά στα προβλήματα λειτουργίας των ΓΟΕΒ-ΤΟΕΒ, πρότεινε την πλέον ενδεδειγμένη και η κοινά αποδεκτή λύση του διαχωρισμού των αποστραγγιστικών κι αρδευτικών αντλιοστασίων, προκειμένου να αποσυμφορηθεί το οικονομικό κόστος των αγροτών.

•Εκλαμβάνει την παρέμβαση του Οικουμενικού Πατριάρχη ως αισιόδοξο προάγγελο ευτυχούς έκβασης, στην υπόθεση των δυο Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στις φυλακές υψίστης ασφαλείας στην Τουρκία.

•Η Ν.Δ. ως μελλοντική κυβέρνηση δεν προτίθεται να μεταβάλλει το status quo των ΓΕΟΒ-ΤΟΕΒ, οργανισμοί που ιδρύθηκαν από την Ν.Δ. στην λογική του ανταποδοτικού οφέλους.

Περισσότερα μπορείτε να ακούσετε στο ηχητικό που ακολουθεί: