Δημοσχάκης Αναστάσιος

“Ένα μεγάλο ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου”

Ο Βουλευτής Έβρου της Νέας Δημοκρατίας και Επίτιμος Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. Αν. Δημοσχάκης έκανε την παρακάτω σύντομη δήλωση με το πέρας των χθεσινών εκλογών και μετά την σημερινή τελική εικόνα των αποτελεσμάτων:

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου σε όσους στήριξαν την Νέα Δημοκρατία και εμένα προσωπικά ως πρώτο στην λίστα υποψήφιο Βουλευτή Έβρου στις χθεσινές εκλογές. Δώσαμε έναν άνισο αγώνα με τον χρόνο και σε ένα «βομβαρδισμένο» πολιτικό τοπίο. Ο λαός του Έβρου έδωσε την ετυμηγορία του και είναι απόλυτα σεβαστή.

Είναι η δεύτερη φορά σε σύντομο χρονικό διάστημα που επιλέγομαι να εκπροσωπήσω τον Νομό μας στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, οπότε η ευθύνη είναι μεγαλύτερη. Δεν έπαψα στιγμή, ακόμα και στην προεκλογική περίοδο, να προσπαθώ να προβάλλω τις αρετές των Εβριτών και να αναδεικνύω τα προβλήματα τους. Με την ίδια και ισχυρότερη θέληση θα συνεχίσω να υπερασπίζομαι τον Έβρο προκειμένου να αποτελέσει Πρότυπο Νομού, να μετεξελιχθεί σε Διαμετακομιστικό Κόμβο και να κυριαρχήσει η Πρόοδος και η Ανάπτυξη στον τόπο μας!»