Δημοσχάκης Αναστάσιος

Ανακατάληψη του κέντρου της Αθήνας!! Η εμπορική, τουριστική & πολιτισμική αναγέννηση της Αθήνας είναι το εργαλείο για την έξωση της εγκληματικότητας από την ιστορική πρωτεύουσα μας ! Απόσπασμα συνέντευξης στη Βεργίνα Τηλεόραση

Τα πρόσφατα θλιβερά γεγονότα στο κέντρο της πρωτεύουσας υπογραμμίζουν με τον δραματικότερο τρόπο τα υποστηριζόμενα στην συνέντευξη που παραχώρησε την περασμένη Παρασκευή (7/2) στη ΒΕΡΓΙΝΑ Τ/V  ο βουλευτής κι επίτιμος Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. Αναστάσιος Δημοσχάκης.

Το κέντρο της Πρωτεύουσας έχει στερηθεί την λάμψη του από την δράση οργανωμένων κυκλωμάτων που λυμαίνονται τις γειτονιές της Αθήνας, σε αντίθεση με όλες τις λαμπερές πρωτεύουσες της Ευρώπης.

Η πάσης φύσεως εγκληματικότητα απομακρύνει την επιχειρηματικότητα, τον τουρισμό, την υγιή ανθρώπινη παρουσία από τα όμορφα πλακόστρωτα, τους ιστορικούς δρόμους της Αθήνας, οι οποίοι υμνήθηκαν διεθνώς για τον πολιτιστικό & ιστορικό πλούτο τους.  

Η κυβέρνηση είναι αποφασισμένη να επιβληθεί η νομιμότητα και να επιστρέψει η πόλη στους πολίτες της!! 

Με εργαλεία το νομοθετικό έργο & σε συνεργασία με την Δικαιοσύνη και την Ελληνική Αστυνομία προσπαθεί να αναπληρώσει το κενό μιας ολόκληρης κυβερνητικής περιόδου που επέτρεψε την ασυδοσία, την ανομία και επέβαλλε την απελπισία στους κατοίκους κι επιχειρηματίες της Αθήνας. 

Το αντίδοτο για την παρούσα κατάσταση είναι το Φώς, η Πρόοδος και η Εξέλιξη!!

Η ανακατάληψη των ιστορικών κτιρίων που είχαν μετατραπεί σε ορμητήρια και πολεμίστρες, η εκδίωξη όλων αυτών που ασκούνται στη βία & στο σκληρό έγκλημα θα ανοίξει ο δρόμος για να επιστρέψει ο πολιτισμός, οι επενδύσεις, η αναγέννηση μια Πρωτεύουσας που χάθηκε στο σκοτάδι της ιδεοληψίας!!!

Μπορείτε να ακούσετε το σχετικό απόσπασμα της συνέντευξης στον παρακάτω σύνδεσμο: https://www.youtube.com/watch?v=e-BsMARoM54&t=2s