Δημοσχάκης Αναστάσιος

Αναμνηστική τιμητική πλακέτα από τον Όμιλο Φίλων Αστυνομίας Δυτικής Αττικ΄ής! Θερμές ευχαριστίες για την αναγνώριση της προσφοράς στο ιστορικό Σώμα της Αστυνομίας & για το κοινοβουλευτικό έργο!

Το πρωινό της Κυριακής (15/5) ο Όμιλος Φίλων Αστυνομίας Δυτ. Αττικής, πραγματοποίησε παρουσία υψηλών προσκεκλημένων, την ετήσια εκδήλωση βραβεύσεων αστυνομικών που τραυματίστηκαν εν ώρα υπηρεσίας, των διακεκριμένων αστυνομικών για εξαίρετες πράξεις & αριστούχων μαθητών παιδιών αστυνομικών καθώς και ειδικές βραβεύσεις σημαντικών προσώπων. 

Στο πλαίσιο αυτής, είχα την ιδιαίτερη τιμή & χαρά να μου απονεμηθεί αναμνηστική τιμητική πλακέτα για την πολύχρονη προσφορά μου στη Χώρα και στο Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας καθώς και για το κοινοβουλευτικό μου έργο, την οποία παρέλαβε εκ μέρους μου ο συνεργάτης του πολιτικού μου Γραφείου της Αθήνας!!

Εκφράζω την βαθιά μου ευγνωμοσύνη και τις θερμές μου ευχαριστίες στον Πρόεδρο του Ομίλου, & καλό φίλο Γιάννη Μαθιουδάκη καθώς και σε όλα τα εξαίρετα μέλη του Ομίλου, το έργο του οποίου είναι πολυετές & αξιέπαινο ως προς την σύσφιξη των σχέσεων των Πολιτών με την Αστυνομία!!

Παραμένω θερμός φίλος, συμπαραστάτης και υποστηρικτής όλων των αιτημάτων του Ομίλου, τα οποία και προωθώ με κάθε μέσο και τρόπο με την ιδιότητα του Βουλευτού Έβρου!!

Μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά το ΔΤ εδώ :