Δημοσχάκης Αναστάσιος

Απάντηση στην Ερώτηση για την αποπληρωμή Ανταποδοτικού Τέλους Αιολικών Πάρκων στους οικιακούς καταναλωτές και τις Δημοτικές Αρχές

Απάντηση έδωσε το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας στην Ερώτηση που κατέθεσε ο Βουλευτής Έβρου και Επίτιμος Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ, Αν. Δημοσχάκης,  την οποία είχαν συνυπογράψει άλλοι 27 Βουλευτές της ΝΔ για το θέμα της αποπληρωμής του Ανταποδοτικού Τέλους Αιολικών Πάρκων στους οικιακούς καταναλωτές και τις Δημοτικές Αρχές.

Ο Υπουργός είχε ερωτηθεί για ποιο λόγο δεν είχαν καταβληθεί τα χρήματα στις αρμόδιες Δημοτικές Αρχές της Χώρας, καθώς και γιατί δεν απαλλάχθηκαν οι κάτοικοι των Δημοτικών Κοινοτήτων και Οικισμών από την καταβολή εξόδων ηλεκτροδότησης των νοικοκυριών τους.

Επίσης, για το αν υπάρχει προγραμματισμός για το πότε θα πιστωθούν τα ανάλογα ποσά στους λογαριασμούς των δικαιούχων Δήμων.

Στην απάντησή του το Υπουργείο υπογραμμίζει ότι η ΔΕΔΔΗΕ έχει αναρτήσει στην ιστοσελίδα του τους αριθμούς παροχής των δικαιούχων οικιακών καταναλωτών. Στη συνέχεια μετά και την εξέταση των ενστάσεων που έχουν υποβληθεί θα αναρτηθούν οι τελικοί πίνακες των δικαιούχων. Όπως τονίζει σχετικά το Υπουργείο η όλη διαδικασία βρίσκεται σε εξέλιξη.

Ακολουθεί ο σύνδεσμος με την Ερώτηση

http://www.parliament.gr/UserFiles/c0d5184d-7550-4265-8e0b-078e1bc7375a/9912487.pdf

Ακολουθεί ο σύνδεσμος με την Απάντηση

http://www.parliament.gr/UserFiles/67715b2c-ec81-4f0c-ad6a-476a34d732bd/9964829.pdf