Δημοσχάκης Αναστάσιος

Απαραίτητη η αύξηση των οργανικών θέσεων στις Αστυνομικές Διευθύνσεις του Ν.Έβρου. Κατάθεση Κοινοβουλευτικής Αναφοράς

Κοινοβουλευτική Αναφορά κατέθεσε (11/03) στη Βουλή των Ελλήνων ο Βουλευτής Έβρου και Επίτιμος Αρχηγός της Αστυνομίας. Αν.Δημοσχάκης διαβιβάζοντας στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη την επιστολή της Συνδικαλιστικής Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αλεξανδρούπολης.

Στο επίκεντρο της επιστολής της Σ.Ε.Α.Υ. βρίσκεται το αίτημα της αύξησης των οργανικών θέσεων της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αλεξανδρούπολης προκειμένου να στελεχωθούν με επάρκεια ο νεοσύστατος  Αστυνομικός Σταθμός Πλωτής Αστυνόμευσης (Α.Σ.Π.Α) καθώς και το γραφείο μη επανδρωμένων αεροσκαφών.

Ο βουλευτής υπογραμμίζει την εξίσου απαραίτητη και την αντίστοιχη αύξηση των οργανικών θέσεων στην Α.Δ. Ορεστιάδος, όπως ζήτησε το Προεδρείο της τοπικής Ένωσης καθώς ιδρύεται και στον Β/Έβρο αντίστοιχος Αστυνομικός Σταθμός Πλωτής Αστυνόμευσης (Α.Σ.Π.Α.) που υπάγεται διοικητικά στο Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης (Τ.Σ.Φ.) Ορεστιάδας (με έδρα το Χειμώνιο) της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ορεστιάδας.

Αθήνα, 15/3/2023

ΑΝΑΦΟΡΑ

ΠΡΟΣ: ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗΘΕΜΑ: ΑΥΞΗΣΗ ΟΡΓΑΝΙΚΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΤΟΥ Ν.ΈΒΡΟΥ

Ο Βουλευτής Έβρου, Αναστάσιος Δημοσχάκης, καταθέτει Κοινοβουλευτική Αναφορά στο Προεδρείο της Βουλής, διαβιβάζοντας στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη την επιστολή της Συνδικαλιστικής Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αλεξανδρούπολης.

Στο επίκεντρο της επιστολής της Σ.Ε.Α.Υ βρίσκεται το αίτημα της αύξησης των οργανικών θέσεων της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αλεξανδρούπολης προκειμένου να στελεχωθούν με επάρκεια και χωρίς επιπτώσεις στις λοιπές υπηρεσίες της Α.Δ., ο νεοσύστατος  Αστυνομικός Σταθμός Πλωτής Αστυνόμευσης (Α.Σ.Π.Α)   καθώς και το γραφείο μη επανδρωμένων αεροσκαφών.

Παράλληλα είναι σημαντικό να υπάρξει αντίστοιχη μέριμνα και για την αύξηση των οργανικών θέσεων στην Α.Δ. Ορεστιάδας όπως ζήτησε το Προεδρείο της αντίστοιχης Ένωσης της Ορεστιάδας προκειμένου να στελεχωθεί επαρκώς & ο αντίστοιχος Αστυνομικός Σταθμός Πλωτής Αστυνόμευσης (Α.Σ.Π.Α.) στον Β/Έβρο που υπάγεται διοικητικά στο Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης (Τ.Σ.Φ.) Ορεστιάδας (με έδρα το Χειμώνιο) της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ορεστιάδας.Απόκρυψη αρχικού μηνύματος 

Επισυνάπτεται η σχετική επιστολή