Δημοσχάκης Αναστάσιος

Αυτοακυρώνεται ο Υπουργός – Νέα καθυστέρηση στον Κάθετο Άξονα – Δηλώσεις στη Δημοτική Τηλεόραση Ορεστιάδας

Για την νέα καθυστέρηση στην ολοκλήρωση του Κάθετου Άξονα αλλά και την αδιαφορία για την ολοκλήρωση της διαδικασίας αποζημίωσης των αγροτών που διέθεσαν τις εκτάσεις τους για την κατασκευή του Κάθετου Άξονα, μίλησε στο Δελτίο Ειδήσεων της Δημοτικής Τηλεόρασης Ορεστιάδας, ο βουλευτής & Επίτιμος Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ., Αναστάσιος Δημοσχάκης.

Συγκεκριμένα ανέφερε:

• H πρόσφατη παράδοση του Κάθετου Άξονα της Ν.ΕΓΝΑΤΙΑΣ στην Δυτ. Μακεδονία προκαλεί αισθήματα, καλώς εννοούμενης ζήλιας!
• Πρόκειται για έναν κλειστό δρόμο, με δύο λωρίδες κυκλοφορίας ανά κατεύθυνση και διάζωμα ή μπαριέρες ασφαλείας στο μέσον,προδιαγραφές που θα πρέπει να διεκδικούν και οι Εβρίτες για τον αντίστοιχο άξονα της Ν.ΕΓΝΑΤΙΑΣ στην περιοχή του Έβρου.
• Παρά τις δεσμεύσεις του αρμοδίου Υπουργού ενώπιον του Ελληνικού Κοινοβουλίου, στην συζήτηση στις 16/3 (http://www.dimoschakis.gr/?p=5130), ότι το έργο θα παραδοθεί τον φετινό Αύγουστο, διαπιστώνεται ότι η ολοκλήρωση του έργου μετατίθεται για τα τέλη Οκτωβρίου.
• Με ευθύνη και συνδρομή του Υπουργείου Υποδομών και Δικτύων πρέπει να γίνει νέος Κτηματολογικός Πίνακας, προκειμένου να ξεκινήσει εκ νέου η διαδικασία του καθορισμού τιμήματος ανά στρέμμα κι εν τέλει η καταβολή αυτού.