Δημοσχάκης Αναστάσιος

Διαβ΄ίβαση αιτήματος κατοίκων Απαλού Αλεξανδρούπολης για τις αποζημιώσεις λόγω δι΄έλευσης του Ανεξάρτητου Συστήματος Φυσικού Αερίου (ΑΣΦΑ)

Κοινοβουλευτική Αναφορά κατέθεσε ο Βουλευτής Έβρου κι Επίτιμος Αρχηγός της Αστυνομίας, Αν.Δημοσχάκης, στα Υπουργεία Περιβάλλοντος- Ενέργειας και Οικονομικών διαβιβάζοντας την επιστολή του δικηγόρου Παύλου Καλεντερίδη που εκπροσωπεί 46 ιδιοκτήτες γης στην περιοχή του Απαλού Αλεξανδρούπολης.

Στο επίκεντρο της επιστολής βρίσκεται η διαδικασία και οι όροι αποζημίωσης των εν λόγω ιδιοκτητών γης από την ανάδοχο εταιρεία για την χερσαία όδευση του αγωγού φυσικού αερίου ο οποίος θα διέρχεται υπογείως από 46 ιδιοκτησίες στην περιοχή του Απαλού.

Επί πλέον ο ως άνω Δικηγόρος με την ολιγομελή αντιπροσωπεία των 46 ιδιοκτητών & στο πλαίσιο της επίσκεψης τους στο πολιτικό γραφείο του βουλευτού διατύπωσαν το αίτημα συνάντησης τους με την ηγεσία του καθ’ύλην αρμοδίου Υπουργείου προκειμένου να το αναδείξουν λεπτομερώς …. 

Ακολουθεί αναλυτικά η Κοινοβουλευτική Αναφορά : 

Αλεξ/πολη, 21/07/2022


ΑΝΑΦΟΡΑ 


ΠΡΟΣ : 

 1.ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ & ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ

2. ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ


ΘΕΜΑ : ΔΙΑΒΙΒΑΣΗ ΑΙΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΑΠΑΛΟΥ ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΛΟΓΩ ΔΙΕΛΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ (ΑΣΦΑ)

Ο Βουλευτής Έβρου, Αναστάσιος Δημοσχάκης καταθέτει Κοινοβουλευτική Αναφορά προς τα Υπουργεία Περιβάλλοντος-Ενέργειας και Οικονομικών για ενημέρωση & τυχόν ενέργειες  διαβιβάζοντας την επιστολή του δικηγόρου Παύλου Καλεντερίδη που εκπροσωπεί  46 ιδιοκτήτες γης στον Απαλό  Αλεξ/πολης. 


Στο επίκεντρο αυτής βρίσκεται η διαδικασία και οι όροι αποζημίωσης των εν λόγω ιδιοκτητών γης από την ανάδοχο εταιρεία για την χερσαία όδευση του αγωγού φυσικού αερίου ο οποίος θα διέρχεται υπογείως από τις σαράντα έξι (46) ιδιοκτησίες στην ως άνω περιοχή .

Επί πλέον ο ως άνω Δικηγόρος με την ολιγομελή αντιπροσωπεία των 46 ιδιοκτητών στο πλαίσιο της επίσκεψης τους στο πολιτικό μου γραφείο ζήτησαν συνάντηση με την ηγεσία του καθ’ύλην αρμοδίου Υπουργείου προκειμένου να προβούν στην σχετική ενημέρωση αυτής.