Δημοσχάκης Αναστάσιος

Διαβίβαση της Επιστολής-Ψηφίσματος των Μελών της Επιτροπής για την διεκδίκηση δημιουργίας ΠΕ Βορείου Έβρου. Κατάθεση Κοινοβουλευτικής Αναφοράς

Σε συνέχεια της ενημερωτικής συνάντησης που πραγματοποιήθηκε  (16/10) στην Ν.Ορεστιάδα με τα Μέλη της Επιτροπής διεκδίκησης της Διοικητικής αναδιάταξης του Νομού ο Βουλευτής Έβρου  Αν.Δημοσχάκης, κατέθεσε κοινοβουλευτική αναφορά στο Προεδρείο της Βουλής διαβιβάζοντας προς το αρμόδιο Υπουργείο Εσωτερικών την επιστολή-ψήφισμα για ενημέρωση, όπως δήλωσε κατά τον χρόνο της συνάντησης αναφορικά με την πρότασή τους.

Σε αυτή, αναλύονται οι επιπτώσεις που θα επέλθουν από την δομική αλλαγή στο σύστημα διοίκησης του Νομού  και την δημιουργία χωριστής ΠΕ Βορείου Έβρου.

Ακολουθεί αναλυτικά η Κοινοβουλευτική Αναφορά : 

ΠΡΟΣ : ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ

 ΘΕΜΑ : ΔΙΑΒΙΒΑΣΗ ΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΑΝΑΔΙΑΤΑΞΗ Ν.ΈΒΡΟΥ

Ο Βουλευτής Έβρου, Αναστάσιος Δημοσχάκης καταθέτει Κοινοβουλευτική Αναφορά προς το Υπουργείο Εσωτερικών διαβιβάζοντας την επιστολή-ψήφισμα των Μελών της Επιτροπής για την πρωτοβουλία διοικητικής αναδιάταξης του Ν.Έβρου.

Στο επίκεντρο αυτής βρίσκεται η διεκδίκηση τους για τη δημιουργία ξεχωριστής ΠΕ Βορείου Έβρου και αναλύονται οι επιπτώσεις που θα επέλθουν για τις αναπτυξιακές προοπτικές του ακριτικού Νομού.

Μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά την Επιστολή-Ψήφισμα εδώ