Δημοσχάκης Αναστάσιος

Δικαιώνεται ο αγώνας των κατοίκων του Κ&Β/Έβρου! Το Νοσοκομείο Διδυμοτείχου αυτονομείται καθυστερημένα…. αλλά χωρίς ‘προίκα’!!Συνέντευξη στον ρ/σ STATUS RADIO.

Για την πολυπόθητη αυτονόμηση του Νοσοκομείου Διδυμοτείχου που επιτυγχάνεται μετά από τους αγώνες των κατοίκων του βορείου και κεντρικού Έβρου, αλλά και τις άπειρες ελλείψεις που αντιμετωπίζουν όλες οι δομές Υγείας στον Ν. Έβρου, μίλησε ο βουλευτής κι Επίτιμος Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ., Αναστάσιος Δημοσχάκης στο ρ/σ StatusRadio 94.2.

Συγκεκριμένα είπε ότι:

•Οι ανεύθυνες κινήσεις της κυβέρνησης, να επιτρέψει την προσγείωση και πολύωρη παραμονή του προεδρικού σκάφους της Βενεζουέλας, πλήττουν το γόητρο της χώρας και την εκθέτουν στα μάτια των εταίρων μας εντός Ε.Ε. κι όχι μόνο!
•Είναι μια σημαντική μέρα για τον Βόρειο και Κεντρικό Έβρο καθώς μετά τους σκληρούς αγώνες που έδωσαν οι κάτοικοί του, θεσμικοί και πολίτες, ήρθε καθυστερημένα η στιγμή της αυτονόμησης του Νοσοκομείου Διδυμοτείχου!
•Στην ομιλία του στην Βουλή, θύμισε ότι με τις Κοινοβουλευτικές του ενέργειες έχει ζητήσει την ομαλή μετάβαση, από το πρότερο καθεστώς, με παράλληλη αναβάθμιση των υπηρεσιών, του προσωπικού και του εξοπλισμού.
•Η αυτονόμηση του Νοσοκομείου Διδυμοτείχου, χωρίς την κατάλληλη ‘προίκα΄προκειμένου να είναι λειτουργικό, θα αποτελέσει απλά άλλο ένα πολιτικό πεδίο το οποίο ναρκοθετεί η κυβέρνηση για να υπονομεύσει την επόμενη κυβέρνηση!
•Μέσω του κοινοβουλευτικού ελέγχου έχει αναδείξει τις ελλείψεις που αντιμετωπίζουν τα Κ.Υ. Σαμοθράκης και Δικαίων, γεγονός που θα αναδείξουν και οι εργαζόμενοι με την διαμαρτυρία που θα πραγματοποιηθεί στις 8/3 στα Δίκαια, από τα 17 χωριά του Τριγώνου Ν.Ορεστιάδας.
•Επιπλέον έχει αναδείξει το σημαντικότατο ζήτημα της περίθαλψης των νεφροπαθών του Β/Έβρου, οι οποίοι αναγκάζονται να μεταβαίνουν στο ΓΠΝ Αλεξ/πολης για να υποβάλλονται σε αιμοκάθαρση!

Περισσότερα μπορείτε να ακούσετε στο ηχητικό που ακολουθεί: