Δημοσχάκης Αναστάσιος

Δυο κλιμάκια Βουλευτών με επικεφαλής τον Αντιπρόεδρο της Ν.Δ, Α.Γεωργιάδη και τον Bουλευτή Σερρών Κ.Καραμανλή στον Έβρο!!- Δηλώσεις στην Δελτα TV

Οι επικείμενες επισκέψεις από Κλιμάκια βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας με επικεφαλής τον Αντιπρόεδρο Άδωνι Γεωργιάδη αλλά και τον βουλευτή Σερρών, Κώστα Καραμανλή, σε όλο τον Έβρο, ήταν το αντικείμενο των δηλώσεων του βουλευτή κι Επιτίμου Αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ Αν. Δημοσχάκη στην Δέλτα Τηλεόραση.
 
Πιο αναλυτικά δήλωσε:
 
  • Με φόντο τα εγκαίνια της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης,  η Νέα Δημοκρατία σχεδίασε επισκέψεις, συσκέψεις και ομιλίες Στελεχών-Τομεαρχών στις Πρωτεύουσες των Νομών της Μακεδονίας και της Θράκης.
  • Tην Παρασκευή, 8/9, θα επισκεφτεί τον Έβρο ο Αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και Τομεάρχης Άμυνας Άδωνις Γεωργιάδης, συνοδευόμενος από τον Διευθυντή του Γραφείου Τύπου της Ν.Δ Μακάριο Λαζαρίδη.
  • Οι προγραμματισμένες επισκέψεις του περιλαμβάνουν την 12η Μεραρχία στην Αλεξανδρούπολη, την 23η Τεθωρακισμένη Ταξιαρχία, την 16η Μεραρχία στο Διδυμότειχο και το Φυλάκιο της Γέφυρας Πυθίου.
  • Η κεντρική του ομιλία θα πραγματοποιηθεί στην Ορεστιάδα.
  • Το Σάββατο, 09/09, θα επισκεφτεί τον Έβρο ο Τομεάρχης Μεταφορών κι Υποδομών, βουλευτής Σερρών, Κώστας Καραμανλής συνοδευόμενος από τον Αναπληρωτή Τομεάρχη Μεταφορών κι Υποδομών, βουλευτή Μαγνησίας Χρήστο Μπουκώρο.