Δημοσχάκης Αναστάσιος

Ελπιδοφόρο το μήνυμα από την επίσκεψη του Μ. Κεφαλογιάννη στους δύο στρατιωτικούς μας. Αποτελούν παράδειγμα για όλα τα Ελληνόπουλα και για τη νεολαία της Ευρώπης – Δηλώσεις στον Alpha 96,5 FM της Θεσσαλονίκης

Για την επίσκεψη του μαζί με τον επικεφαλής της ομάδας των Ευρωβουλευτών της ΝΔ, Μανώλη Κεφαλογιάννη, στους δύο στρατιωτικούς μας που κρατούνται στην Αδριανούπολη, αλλά και για την αύξηση των μεταναστευτικών και προσφυγικών ροών στον Έβρο μίλησε σήμερα (15/05) στον Ρ/Σ Alpha 96,5 FM της Θεσσαλονίκης ο Βουλευτής Έβρου κι Επίτιμος Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ, Αναστάσιος Δημοσχάκης.

Συγκεκριμένα είπε μεταξύ άλλων ότι

  • Μαζί με τον Μ. Κεφαλογιάννη επισκέφτηκαν με το… “καπέλο” της Ε.Ε. τα δύο στελέχη του Ε Σ που κρατούνται παράνομα, καθώς φύλαγαν ελληνοτουρκικά σύνορα που είναι και ευρωπαϊκά.
  • Ο Ευρωβουλευτής της ΝΔ είχε υποβάλλει το σχετικό αίτημα στις 24 Μαρτίου. Στην αρχή η γειτονική χώρα δεν το αποδέχτηκε, αλλά στη συνέχεια το έκανε αποδεκτό για να επισκεφτεί τα δύο παιδιά όχι ως Έλληνας παράγοντας, αλλά κυρίως ως Ευρωπαίος.
  • Η συγκίνηση του Μ.Κεφαλογιάννη ήταν έντονη κατά τη διάρκεια της συνάντησης, με τους δύο στρατιωτικούς να είναι περισσότερο ψύχραιμοι και να έχουν ακμαίο ηθικό.
  • Ελπιδοφόρο είναι το μήνυμα από αυτήν την επίσκεψη και πλέον οφείλουν οι γείτονές μας να καταλάβουν ότι δεν μπορούν παράνομα να συνεχίσουν να κρατάνε τους δύο στρατιωτικούς μας.
  • Με τη στάση τους τα δύο στελέχη του ΕΣ αποτελούν παράδειγμα για όλα τα Ελληνόπουλα και για τη νεολαία της Ευρώπης.
  • Με την πολιτική των ανοικτών συνόρων που εφαρμόζει η Κυβέρνηση έχουν αυξηθεί σε μεγάλο βαθμό οι μεταναστευτικές και προσφυγικές ροές στον Έβρο, που θα ζήσει εφιαλτικές στιγμές αν δεν παρθούν μέτρα.

Ακούστε όλη τη συνέντευξη στο ηχητικό εδώ