Δημοσχάκης Αναστάσιος

Εορταστικές εκδηλώσεις της ΠΑΟΝΕ για τα “99α Ελευθέρια” της Θράκης

Έπεσε την Κυριακή (09/06) στο κέντρο της Πρωτεύουσας η αυλαία των εκδηλώσεων του 2019, για τα «99α ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ» της Θράκης στην Αττική που διοργάνωσε με απόλυτη επιτυχία η Πανθρακική Ομοσπονδία Νότιας Ελλάδας (ΠΑΟΝΕ) και τις οποίες παρακολούθησε ο Βουλευτής Έβρου κι Επίτιμος Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ, Αναστάσιος Δημοσχάκης.

Το Σάββατο (08/06) πολιτιστικοί σύλλογοι από τη Θράκη, τη Μακεδονία και τον Πόντο ταξίδεψαν με τις μαγευτικές μελωδίες τους, αλλά και τους παραδοσιακούς χορούς τους, τους θεατές που γέμισαν την πλατεία Δαβάκη στην Καλλιθέα.

Την Κυριακή (09/06) το πρωί πραγματοποιήθηκε η Δοξολογία στον Αγ. Γεώργιο στην Πλατεία Καρύτση. Ακολούθησε στη συνέχεια μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα ομιλία της Στρατούλας Κουκουρίκου, μέλους της ΠΑΟΝΕ, σχετικά με την ενσωμάτωση της Θράκης στον Ελλαδικό κορμό.

Ο Βουλευτής με πλήθος Θρακών και φίλων της Θράκης συμμετείχε στην καθιερωμένη πορεία νίκης και μνήμης μέχρι την πλατεία Συντάγματος!

Στο Μνημείο Άγνωστου Στρατιώτη (ΜΑΣ) όπου κατέληξε η πορεία ακολούθησε η κατάθεση στεφάνων στη μνήμη των ηρώων και πεσόντων στον ιερό υπέρ Πατρίδας Αγώνων!
Μετά την ολοκλήρωση των εκδηλώσεων τόνισε:

«Συγχαρητήρια στην Πανθρακική Ομοσπονδία Νοτίου Ελλάδας, αλλά και στους υπόλοιπους συλλόγους, για την εξαιρετική διοργάνωση των εκδηλώσεων.

Συγχαρητήρια και στους πολιτιστικούς συλλόγους, οι οποίοι μας χάρισαν μοναδικές στιγμές με τα τραγούδια τους και τους χορούς τους από τη Θράκη κι όχι μόνο.

Οφείλουν αυτοί που φέρουν την σφραγίδα και την υπογραφή του Kράτους να μην ξεχνάνε την Θράκη, να διαβάζουν την ιστορία μας με ορθόγραφη ματιά και να λαμβάνουν υπόψιν τις αναταράξεις της περιοχής μας!

Και καθώς βρισκόμαστε σε προεκλογική περίοδο καλώ όλους τους Θρακιώτες που βρίσκεστε στην Αττική στις 7 Ιουλίου να ασκήσετε το εκλογικό σας δικαίωμα είτε στις γενέτειρές σας είτε ως ετεροδημότες στα εκλογικά τμήματα που διαμένετε εδώ σε αυτόν τον Νομό.

Χρόνια Πολλά στη Θράκη μας , Χρόνια πολλά στους Θρακιώτες!!!»

Δείτε τη δοξολογία σε αυτό το link https://www.youtube.com/watch?v=_hUCS9LzJno&t

Δείτε την ομιλία της Στρατούλας Κουκουρίκου, μέλους της ΠΑΟΝΕ σε αυτό το link https://www.youtube.com/watch?v=3RUAyvy_trQ&t

Δείτε πλάνα από την πορεία σε αυτό το link https://www.youtube.com/watch?v=16wMSH1E4YQ

Δείτε την κατάθεση στεφάνου από τον Βουλευτή σε αυτό το link https://www.youtube.com/watch?v=e9ahlA6-CRg